Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suda boğulmalara karşı alınan önlemler kapsamında Zap suyunda yüzen vatandaşları bilgilendirdi.
İl Jandarma Komutanlığı bir süre önce Şine Köprüsü mevkisinde bir vatandaşın suda boğularak hayatını kaybetmesi üzerine bölgedeki güvenlik önlemlerini arttırdı.
Boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla sorumluluk bölgesinde bulunan karakollara talimat verilirken, Şine Köprüsü ile Geçimli köyleri arasındaki bölgede devriye faaliyetleri arttırılarak, Zap suyunda yüzen vatandaşlar boğulma olaylarına karşı bilgilendirildi.
Zap suyunda kollarına pet şişe bağlayarak yüzen çocuklarla görüşen jandarma ekipleri, akıntılı sularda boğulma vakalarının daha çok olduğunu, bu nedenle iyi yüzme bilmeyenlerin bu tür sulara girmemesi gerektiğini bildirdi. - Hakkari
Son Dakika › Yerel › Jandarma Ekiplerinden Boğulmalara Karşı Bilgilendirme - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.