Kabadüz'de Çim Halı Saha Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kabadüz'de Çim Halı Saha Törenle Açıldı

Kabadüz\'de Çim Halı Saha Törenle Açıldı

Kabadüz Kaymakamlığınca Kabadüz Lisesi bahçesindeki çim halı saha yenilenerek, törenle hizmete açıldı.

14.06.2013 14:57

Kabadüz Kaymakamlığınca Kabadüz Lisesi bahçesindeki çim halı saha yenilenerek, törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan Kabadüz Lisesi Müdürü Oktay Şener, sahanın eski haliyle görüntü kirliliği yaptığına dikkat çekti.

Okul Müdürü Oktay Şener, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizim kadar her zaman bizleri düşünen sayın kaymakamımız bu konuya el attılar. Adeta bu projenin fikir babası oldular. Proje süresince maddi manevi desteklerini esirgemediler. Halı sahada emeği geçen başta Kaymakam Engin Avcı, Melet Enerji Yönetim Kuruluna ve bu saha yapılırken işleri bizzat takip eden Birlik Müdürü Yakup Karataş'a şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı da çim halı sahayı ilçenin gençlerine hediye ettiklerini söyledi. Genlerin başarılarıyla hep övündüklerinin altını çizen Kaymakam Avcı, çim halı sahanın hayırlı uğurlu olmasını diledi. Daha sonra kaleye geçen Kabadüz Lisesi Müdür Oktay Şener, Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı'nın penaltı atışlarını kurtarmaya çalıştı.

Öte yandan Melet Enerji İnşaat Mühendisi Proje Müdürü Ali Durdu'ya sahaya verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Avcı plaket verdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kabadüz'de Çim Halı Saha Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement