Kadıköy'de Budayıcıoğlu Söyleşisi: Kırmızı Pelerin - Son Dakika
Yerel

Kadıköy'de Budayıcıoğlu Söyleşisi: Kırmızı Pelerin

Kadıköy\'de Budayıcıoğlu Söyleşisi: Kırmızı Pelerin

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nin (CKM) bu haftaki söyleşi ve imza günü programının konuğu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu olacak. Psikiyatr, yazar ve sunucu Budayıcıoğlu, 17 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te “Kırmızı Pelerin” adlı söyleşide, okurlarıyla bir araya gelecek.

14.12.2022 09:32  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nin (CKM) bu haftaki söyleşi ve imza günü programının konuğu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu olacak. Psikiyatr, yazar ve sunucu Budayıcıoğlu, 17 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te "Kırmızı Pelerin" adlı söyleşide, okurlarıyla bir araya gelecek.

Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) usta yazarları okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. CKM'nin aralık programının bu haftaki konuğu psikiyatr, yazar ve sunucu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu olacak. Yazar, Doğan Kitap'tan çıkmış 'Kırmızı Pelerin' adlı kitabı üzerinden 17 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te CKM'de yapacağı söyleşide okurlarıyla buluşacak.

Söyleşinin ardından Budayıcıoğlu, çocuklukta yaşanan bir tacizin, bu tacizin koyu gölgesinde geçen yılların, yalnızlığın, kimsesizliğin ve 'her şey bitti' derken açılan yeni kapıların dokunaklı hikayesini anlattığı kitabı "Kırmızı Pelerin"i Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları Kitabevi'nde okurları için imzalayacak.

Katılımın ücretsiz olduğu, 'Gülseren Budayıcıoğlu: Kırmızı Pelerin' söyleşisi ve imza günü, CKM Büyük Salon'da gerçekleşecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kadıköy'de Budayıcıoğlu Söyleşisi: Kırmızı Pelerin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement