KJA, 25 Kasım etkinlik takvimini açıkladı
Batman KJA (Kongra Jinen Azad) bileşenleri 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için etkinlik takvimini açıkladı.
Batman KJA kadınlarla "şiddet, savaş ve kadın" temalarında açık hava panelleriyle buluşuyor. KJA bileşenlerinin etkinlik programı bütün KJA bileşenlerinin katıldığı basın toplantısı ile açıklandı.
Batman Belediyesi Meclis Odasında gerçekleşen toplantıda 25 Kasım etkinliklerinin başlangıç yeri olan Silvan'a gidileceği belirtilerek, savaşın ve şiddetin son bulması noktasında taleplerin yükseltileceği ifade edildi.
Silvan'a gidişten önce ise Batman'da bir dizi etkinliklerin düzenleneceği ifade edilen açıklamada, özellikle 'açık hava panelleri'yle kadınlarla bir araya gelinip savaş, şiddet ve kadın temaları anlatılıp kadınlarla anlamlı buluşmalar sağlanacağı söylendi.
Son Dakika › Yerel › Kadınlar 25 Kasım'da Alanlarda Olacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.