Kadınlar Gününde Gelinlik Defilesi - Son Dakika
Yerel

Kadınlar Gününde Gelinlik Defilesi

Kadınlar Gününde Gelinlik Defilesi

Gölbaşı Belediyesi'nin Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği şölende liseli kızların gelinlik defilesi büyük ilgi gördü.

10.03.2013 11:18

Gölbaşı Belediyesi'nin Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği şölende liseli kızların gelinlik defilesi büyük ilgi gördü. Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen eğlencede lise öğrencilerinin mankenlik yaptığı gelinlik defilesi düzenledi. Davetliler, liseli öğrencilerin gelinlik defilesini izlerken ayakta alkışladı.

Düzenlenen programa katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, dünyanın bakışıyla Türk insanının kadına bakışının çok farklı olduğuna inandığını belirterek, "Kadın demek ana demek, bacı demek, eş demek, fedakarlık demek, sevgi demek, kutsal bir varlık demek. Bizler bu kutsal varlığa çok daha farklı saygı duyduğumuza inanıyorum. Ben, bugünü kutlarken bir yılın 365 günü kadınlar günü olsa yine de azdır diyorum" dedi.

Düzenlenen eğlence programında höşmerim ve el işleri yarışması finalistlerine ödüller verildi ve canlı müzik eşliğinde kadınlar doyasıya eğlendi. Programın sonunda halk oyunları gösterileri de yapıldı.

Kadınlar Günü programına

Gölbaşı Belediye Başkanı

Odabaşı, eşi Seher Odabaşı, Atatürk Toplum Merkezi Başkanı Mizyel Zorluoğlu ve Gölbaşılı kadınlar katıldı. Program sonunda kadınlara menekşe çiçeği hediye edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlar Gününde Gelinlik Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement