Kafasını cips poşetine sıkıştıran karganın imdadına yoldan geçen bir öğretmen yetişti - Son Dakika
Yerel

Kafasını cips poşetine sıkıştıran karganın imdadına yoldan geçen bir öğretmen yetişti

Erzurum'un Horasan ilçesinde kafasına cips poşeti sıkıştıran karganın yardımına yoldan geçen bir öğretmen koştu. Yol ortasında sağa sola çarparak giden kargayı görünce hemen harekete geçen öğretmen talihsiz hayvanı kurtardı.

12.10.2022 18:33  Güncelleme: 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Horasan ilçesinde yola atılan cips poşeti bir kargaya bela oldu. Kafası cips poşetine sıkışan karga kurtulmak için uzun süre uğraştı ancak başarılı olamadı. Yol ortasında sağa sola çarparak giden kargayı öğretmen Uğur Saygı fark etti. Karganın yardımına koşan Saygı, talihsiz hayvanı kafasındaki cips poşetinden kurtardı.

KARGAYI POŞETTEN ÖĞRETMEN KIURTARDI

Vatandaşları hassas olmaya davet eden Uğur Saygı, "Ben burada meslek lisesinde öğretmenim sabah okula giderken yol ortasında karganın sağa sola çarptığını gördüm yanına yaklaştığımda kafasına cips poşetinin geçtiğini fark ettim. Kargaya iyice yaklaşarak onu kafasına geçen o poşetten kurtardım vatandaşlarımızı bu konuda hassas olmaya davet ediyorum küçük bir poşet deyip geçmeyelim bir canlının hayatına mal olabilir belki günlerdir aç kalmıştı neyse ki onu o poşetten kurtardım ve uçup gitti vicdanım rahatladı" diye konuştu.

Kafasını cips poşetine sıkıştıran karganın imdadına yoldan geçen bir öğretmen yetişti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafasını cips poşetine sıkıştıran karganın imdadına yoldan geçen bir öğretmen yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat Ercan: Hoş! İnsanın kalbini ısıtan bir haber!.. 6 0 Yanıtla

Advertisement