Kahta'da 15 Temmuz Konferans Salonu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kahta'da 15 Temmuz Konferans Salonu Açıldı

Kahta\'da 15 Temmuz Konferans Salonu Açıldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesi Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde 15 Temmuz Konferans Salonunun açılışı yapıldı.

18.11.2016 12:26

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde 15 Temmuz Konferans Salonunun açılışı yapıldı.

Düzenlenen açılış törenine Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, okul müdürleri, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, öğrencilerin vatan sevgisi ile yetiştirilmelerinin önemine dikkat çekti. Kaymakam Kaya, "Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde duyulan ihtiyaç üzerine okul idaresi tarafından çok amaçlı salon olarak düzenlenen konferans salonumuz, modern cihazlarla donatılarak tamamlandı. Öğrencilerin talepleri doğrultusunda salona '15 Temmuz Konferans Salonu' ismi verildi. Öğrencilerimizdeki vatan sevgisi ile ne kadar övünürsek o kadar azdır. Öğrencilerimizin ve tankların önünde canı pahası yatan halkımızın vatan sevgisi ülkemizi büyük bir darbeden kurtardı.

Bu anlamda eğitimcilerin en önemli vazifelerinden bir tanesi de nitelikli bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerin gelecekte vatan sevgisi ile donatılmış, samimi ve dürüst bir nesil olmaları hayati önem taşıyor" dedi.

Kaymakam Kaya açılış töreninin ardından Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecileri ile bir araya gelerek, okulun genel başarı durumu, öğrenci ve öğretmen sayıları hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Kaya, okul İdaresi ve öğretmenlerinin başarılarından dolayı tebrik etti.

15 Temmuz Konferans Salonunun kullanım alanları hakkında bilgiler veren Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde Müdürü Mahmut Yıldırım, salonda motivasyon eğitimleri düzenlenmeye başlandığını söyledi. Okul Müdürü Yıldırım, "İlçemizdeki okul sıralamalarında, okulumuz ilk üçtedir. İleri zamanlarda öğrencilerimize meslek tanıtımı ve olumlu örnek teşkil etmesi amacıyla bir plan doğrultusunda çeşitli mesleklerden çalışanları davet edeceğiz. Meslek tanıtımları, veli toplantıları ile seminer çalışmaları ile salonumuz büyük bir hizmet verecektir" diye konuştu.

Okul Müdürü Yıldırım, açılışa katılan Kaymakam Ahmet Gazi Kaya ve tüm misafirlere teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta'da 15 Temmuz Konferans Salonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement