Kalay Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kalay Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kalay Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay seçim çalışmaları çerçevesinde okul ziyaretlerine devam etti.

24.02.2014 13:55

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay seçim çalışmaları çerçevesinde okul ziyaretlerine devam etti.

Belediye Meclis Üyeleri Ferruh Harçvuran, Canan Çavuşoğlu ve Erol Çoban Belediye Başkan adayı Kalay'a okul ziyaretleri esnasında eşlik etti. Başkan adayı Kalay ilk olarak Ticaret Meslek Lisesini ziyaret ederek, bir süre öğretmenlerle sohbet etti. Kalay burada Bartın'ın vizyonuna vizyon katacak projelerle geldiklerini söyledi. Kalay daha sonra Bartın Turgut Işık Sağlık Meslek Lisesi'ne geçerek, okul yetkilileriyle bir süre sohbet etti. Kalay daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlere projelerini anlattı. Kalay, Bartın'ın sorunlarını bildiklerini ve çözüm için 48 tane projeleri olduklarını söyledi. Kalay burada yaptığı konuşmada, "Bartın daha doğrusu potansiyel açısından çok daha yükseğe layıktır. Hem doğal güzellik hem coğrafi konumu itibariyle çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Şuan için o noktaya gelebilmiş değildir. Şehirlerin hayatında 10-20 yıl uzun zamanlar sayılmıyor. Yeni il olmuş bir yer, hızlı bir şekilde yol alabilecek potansiyele sahip bir yer. Onu da bir an önce kazandırmamız lazım. Bu noktada iktidarla beraber bu işi götürmek çok daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Yatırım ve hizmet anlamında bu şekilde yola çıktık" dedi.

Bartın'ın büyümesinin gerektiğini vurgulayan Kalay Bartın'ın dışarıya doğru büyütülmesi lazımdır. Bartın'ın parası gelmiş olan TOKİ Köprüsü bile yapılamadı. İl olarak Bartın tahmin ediyorum en çok çıkmaz sokakların olduğu illerden biridir. Bunlarında uygun şekilde yol ağına katılması lazımdır. Onun dışında Bartın'ı geliştirecek, vizyonunu değiştirecek projelerimizi dün basınla paylaştık. Sosyal projeler anlamında, Bartın'da birçok eksikler var. Bir nikah salonumuz yok. Bizim modern bir nikah salonu ve kapalı pazaryerine ihtiyacımız var. Onun dışında kadınlar için yaşlılar için engelliler için gençler için ayrı projelerimiz var. Bunların hepsini önümüzdeki 5 yıl için görev bize düşerse bu projeleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Kalay ve beraberindekiler son olarak, Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi'ni ziyaret ederek, öğretmenlere projelerini anlattı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement