Seyfettin Kalay, Okul Ziyaretlerine Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Seyfettin Kalay, Okul Ziyaretlerine Devam Etti

Seyfettin Kalay, Okul Ziyaretlerine Devam Etti

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, seçim çalışmaları çerçevesinde Bartın'da bulunan okullara ziyaretlerini sürdürdü.

28.02.2014 13:45

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, seçim çalışmaları çerçevesinde Bartın'da bulunan okullara ziyaretlerini sürdürdü.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay'a okul ziyaretlerinde İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Ziya Aldatmaz, Belediye Meclis Üyesi adayları Cahit Kemik, Sanem Çöme, Erol Çoban, ve İlker Camcı eşlik etti. Başkan adayı Kalay ilk olarak, Bartın Atatürk İlkokulu'nu ziyaret etti. Burada okul müdürüyle bir süre sohbet eden Kalay, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlere projelerini anlatıp destek istedi. Daha sonra Kalay ve beraberindekiler Bartın Davut Fırıncıoğlu Lisesine geçerek, burada öğretmenlere projelerini anlattı. Kalay son olarak Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Kalay burada öğretmenlere su, çöp, kanalizasyon, çevre yolu, raylı sistem, tünel, köprü, yürüyen merdiven, liman projeleri hakkında bilgi verdi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyffetin Kalay, "Su arıtma sistemini yenileyerek musluklardan içilecek su akıtacağımıza söz veriyoruz. Bu konuda hem kendi çalışmalarımızla hem de hükümetin desteğiyle bu projeyi mutlaka gerçekleştireceğiz. Bunun dışında kanalizasyon sorunumuz var. Irmağımız kanalizasyonla kirletiliyor, elimizden hızla akıp gidiyor. Irmak ıslah projemiz var. Hem kanalizasyonun ırmağa akmasını engelleyecek hem de ırmağı komple düzenlemeyi gerektirecek bir proje. Bartın'da hava kirliliği devam ediyor. Hava kirliliğiyle ilgili doğalgazı bir kere Bartın'a dağıtmamız lazım. Yol sorunumuz var, trafik sorunumuz var, otopark sorunumuz var. Bunların hepsine yönelik projelerimiz var. Bartın'da ciddi derece imar sorunu yaşanıyor. Neticede biz Bartın'ı Bartın'da yaşayan insanların Bartın'da yaşıyorum diye gurur duyacağı bir Bartın haline getirmek istiyoruz. Bu konuda da hükümetle uyumlu çalışmanın, hükümetten alacağımız desteğin büyük önemi var" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyfettin Kalay, Okul Ziyaretlerine Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement