Kan Bağışçılarına Madalya - Son Dakika
Yerel

Kan Bağışçılarına Madalya

Türk Kızılayı Manisa Kan Bağış Merkezi, Akhisar ilçesinde kan bağışında bulunan 188 kişiye madalya takdim etti.

31.07.2015 13:35

Türk Kızılayı Manisa Kan Bağış Merkezi, Akhisar ilçesinde kan bağışında bulunan 188 kişiye madalya takdim etti.

Türk Kızılayı Manisa Kan Bağış Merkezince  "Gönüllü Kan Bağışçıları Günü" nedeniyle Akhisar Belediyesi Meclis salonunda tören düzenlendi.

Türk Kızılayı Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal, törende yaptığı konuşmada, Akhisar'ın kan bağışında Manisa'nın en başarılı ilçesi olduğunu belirterek, kan vermenin faydaları hakkında bilgi verdi.

Kan bağışının acil değil, sürekli bir  ihtiyaç olduğu vurgusunu yapan Nardal, kana herkesin her an ihtiyaç duyabileceği düşüncesiyle davranılması gerektiğini ifade etti.

Nardal, "Kan bağışında Akhisar Manisa'da birinci, Ege Bölgesinde ise hatırı sayılır bir sıralamanın içerisinde yer alıyor. Bu başarısından dolayı Akhisar'a bir Kan Bağış Merkezi kurarak ödüllendirmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı başlattık. İnşallah en kısa zamanda Akhisar'a böyle bir kurumu kazandıracağız" dedi.

Törende, 2014 yılında Kızılay'a 7 bin 885 ünite kan bağışı yapan ilçede 8'i gümüş, 180'i bronz olmak üzere toplam 188 bağışçıya madalya takdim edildi.

Törene Akhisar Belediye Başkan Vekili Zafer Aşkın, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda kan bağışı yapan vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kan Bağışçılarına Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement