Kapaklı'da Peyzaj Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'da Peyzaj Çalışmaları

Kapaklı\'da Peyzaj Çalışmaları

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi yetkililerince yapılan açıklamada Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ilçedeki park, bahçe, orta refüj ve mezarlıklara daha güzel bir görünüm kazandırıldığı belirtildi.

11.08.2014 11:34

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi yetkililerince yapılan açıklamada Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ilçedeki park, bahçe, orta refüj ve mezarlıklara daha güzel bir görünüm kazandırıldığı belirtildi.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif noktalarında bulunan yeşil alanlardaki yabani otların temizlenmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Özellikle yaz aylarında ilçede daha temiz bir çevre oluşturmak için ot biçme ekibi kurulduğunu ve başta park ve bahçeler, ana yol kenarları, meydanlar, mahalle aralarında henüz yapılaşma olmayan boş arsalar olmak üzere ilçenin hemen her noktasında biten yabani otların biçilmesine başlandığını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Ot biçim ekibi ile vatandaşın şikayetlerini en aza indireceğiz" dedi.

Henüz yapılaşma olmayan arsalarda yoğun bir şekilde ot bittiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Bu otların içinde de bir takım haşereler ürüyor. Bunların belediyemiz bünyesinde bulunan ekipler tarafından temizlenmesi için yoğun şikayet alıyorduk. Bu şikayetlerin önüne geçmek için oluşturduğumuz ekip çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" diye konuştu.

İlçedeki park ve bahçelerin daha da bakımlı olacağının altını çizen Başkan Mandalı, "Kapaklı halkı hizmetin en güzelini hak ediyor. Biz Kapaklı için varız. Hizmetlerimize dün olduğu gibi bu gün de aynı coşku ve heyecanla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı'da Peyzaj Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement