Kapı Kapı 'Hayat Eli' Uzanıyor - Son Dakika
Yerel

Kapı Kapı 'Hayat Eli' Uzanıyor

Kapı Kapı \'Hayat Eli\' Uzanıyor

Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan’da kapı kapı dolaşarak yetim, yoksul ve düşkünlere ‘hayat eli’ uzatıp ihtiyaç sahiplerine Ramazan kumanyaları ulaştırıyor.

20.06.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan'da kapı kapı dolaşarak yetim, yoksul ve düşkünlere 'hayat eli' uzatıp ihtiyaç sahiplerine Ramazan kumanyaları ulaştırıyor.

Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her fırsatta mazlum ve mağdur insanların yanında yer alıp, onların her konuda yardımına koşmaya devam ediyor. Ramazan fırsatını da değerlendiren dernek kapı kapı dolaşarak hane ziyaretleri düzenleyip, tespit edilen ihtiyaçları temin etmeye çalışıyor.

KAPI KAPI KUMANYA DAĞITILIYOR

Dernek üyeleri tarafından yapılan hane ziyaretleri neticesinde ihtiyaç durumları tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin evlerine Ramazan kumanyası ulaştırılıyor. Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği görevlilerinin Ramazan kumanyasını evine ulaştırdığı Şükran Güngör, duygulu anlar yaşadı. Parası olmadığından dolayı ekmek alamadığını dile getiren Şükran Güngör, "Bu yüzden üç gündür pilav pişirip yiyorum. Sizlerden Allah razı olsun, sizin gibi yardımsever gençleri görünce yaşama ümidim artıyor" ifadelerini kullandı.

SİZLER DE BU HAYIR KERVANINA KATILIN

Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imkanları ölçüsünde yetim, yoksul, düşkün, mağdur ve mazluma 'hayat eli' uzatmaya gayret gösteriyor. Daha fazla ihtiyaç sahibinin ihtiyaçlarının giderilmesi ve yaralarının sarılması için hayırsever insanların desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirten Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri mağdur ve mazluma hayat eli uzatılmasında yardım talep ediyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapı Kapı 'Hayat Eli' Uzanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement