Karabük'te Emeklilere TOKİ Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Karabük'te Emeklilere TOKİ Müjdesi

Karabük\'te Emeklilere TOKİ Müjdesi

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Karabük’te emekliler için TOKİ tarafından konut yapılacağını açıkladı.

13.08.2015 18:25

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Karabük'te emekliler için TOKİ tarafından konut yapılacağını açıkladı.

Konutlarla ilgili 15 gündür bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Bulut, "'Göreve gelmediğimiz günden beri hep emeklilerimize ilkleri yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Karabük tarihinde en büyük olaylardan bir tanesini gerçekleştireceğiz. TOKİ'nin emeklerimize yapacakları konutlarla ilgili 15 gündür bir çalışma içerisindeydim. Bu çalışmalarımızda Sayın Valimiz, milletvekilimiz, belediye başkanımız çok büyük destek verdi. Onların desteğiyle inşallah emeklilerimize TOKİ konutlarını yapacağız. Konuyla ilgili TOKİ başkanıyla görüşmemiz olacak. Konutların 3-4 katlı olmasını arzu ediyoruz. Yüksek katlı olmasını istemiyoruz, çünkü emeklilerimiz bazı rahatsızlıkları oluyor, tansiyon gibi çok yüksek olduğu zaman sıkıntı olabilir. Asansör çalışmadığında katları çıkamayabilirler. TOKİ konutlarının müracaatlarını Valimize yaptık. Valimiz, milletvekilimiz, belediye başkanımız bu işe çok olumlu bakıyorlar. İnşallah bu işi Karabük'te gerçekleştireceğiz. Hedefimiz Karabük'te 3-4 bin gibi bir konutu emeklilerimize kazandırmak. Emeklilerimizin konut sahibi olabilmeleri için Emekliler Derneği üyesi olması gerekiyor. Çünkü bu işte biz varız, inşallah emeklilerimiz bir kira öder gibi ev sahibi olacaklar. Bu Karabük'te çok büyük bir olay, inşallah bunu başaracağız. Bununla ilgili çalışmalarımızı 15 gündür sürdürüyoruz, inşallah kısa sürede bu işi neticelendireceğiz. TOKİ konutlarını iki ayrı yere yapabiliriz. Şuan için yerini tam olarak söyleyemem. Bu işi yüzde 90 gerçekleştireceğiz. Karabük'te yer sıkıntısı yok, kısmen yapacağımız yer belli" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabük'te Emeklilere TOKİ Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement