Karabük'te "Uygulamalı Girişimcilik Kursu" Protokolü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karabük'te "Uygulamalı Girişimcilik Kursu" Protokolü

17.03.2014 15:54

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Sedat Namal, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Karabük Hizmet Merkezi arasında "Uygulamalı Girişimcilik Kursu" alanında işbirliği protokolü imzaladıklarını bildirdi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Sedat Namal, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Karabük Hizmet Merkezi arasında "Uygulamalı Girişimcilik Kursu" alanında işbirliği protokolü imzaladıklarını bildirdi.

Namal, gazetecilere yaptığı açıklamada, istihdam noktasında artış sağlanabilmesi için yeni girişimcilere ihtiyaç duyulduğunu, yeni iş yeri açmak ve bunun içinde KOSGEB ten hibe desteği almak isteyen girişimcilerin, protokol kapsamında açılacak eğitimlerden geçmesi gerektiği kaydetti.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven de yaptığı açıklamada, 2014 yılı içerisinde 5 grup halinde toplam 125 kişiyi kapsayacak bu eğitimlerin ilk grubunun 9 Nisan'da başlayacağını, katılımcı müracaatlarının da 17 Mart-2 Nisan arasında alınacağını belirtti. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'te 'Uygulamalı Girişimcilik Kursu' Protokolü - Son Dakika


Advertisement