Kardemir Karabükspor, ligin 33. haftasında deplasmanda lig şampiyonu Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Haftayı Torku Konyaspor beraberliği ile kapatan Karadeniz temsilcisi Avrupa kupaları yolunda diğer rakiplerinin de berabere kalması sonucu umutlarını son haftaya taşıyacak.
Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Ligin 33.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirdiği çalışmayla başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde 1.5 saat süren çalışmada takım koşu ve pas çalışması yaptı. - KARABÜK
Son Dakika › Yerel › Karabükspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.