Karaburun 91 Yıl Önceki Kurtuluş Coşkusunu Yaşadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karaburun 91 Yıl Önceki Kurtuluş Coşkusunu Yaşadı

Karaburun 91 Yıl Önceki Kurtuluş Coşkusunu Yaşadı
17.09.2013 16:12

Karaburun'un düşman işgalinden kurtuluşunun 91.yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen resmi törenle kutlandı.

Karaburun'un düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen resmi törenle kutlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Armoni Orkestrası eşliğinde İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan tören, Atatürk anıtına çelenk sunumu ve Belediye Başkanı H. Serdar Yasa'nın konuşmasıyla devam etti.

Daha sonra İzmir Olgunlaşma Enstitüsü Halk Oyunları ekibi bir gösteri yaptı. Gösterinin ardından Karaburun Çok Programlı Lisesi 10. sınıf öğrencileri günün anlamını belirten şiirler okudu. Kurtuluş töreninin en dikkat çekici katılımcıları ise Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Karma Efeler Grubu oldu. Efeler grubu, yaptıkları gösteriyle töreni izleyen vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Karaburun'un düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü töreni, geçit merasimiyle sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaburun 91 Yıl Önceki Kurtuluş Coşkusunu Yaşadı - Son Dakika


Advertisement