Karacabey'in Yeni Kaymakamı Yurtseven Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Karacabey'in Yeni Kaymakamı Yurtseven Açıklaması

Karacabey\'in Yeni Kaymakamı Yurtseven Açıklaması

Karacabey'in yeni kaymakamı Ahmet Yurtseven, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışacağını belirterek, "Günümü sokaklarda vatandaşlarla birlikte geçireceğim" dedi.

06.09.2012 17:48

Karacabey'in yeni kaymakamı Ahmet Yurtseven, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışacağını belirterek, "Günümü sokaklarda vatandaşlarla birlikte geçireceğim" dedi.

İlçedeki gazetecilerle bir araya gelen Kaymakam Ahmet Yurtseven, hizmet anlayışıyla ilgili basın mensuplarına bilgiler verdi. Vatandaş odaklı çalışmayı benimsediğini ifade eden Yurtseven, "Günümü sokaklarda vatandaşla iç içe geçireceğim. Geldiğim yerde esnafla, ayakkabı boyacısıyla, dilenciyle, çocuklarla sohbet ederdim. Hiçbir zaman olumsuz bir tepki almadım. Burada da bu şekilde çalışacağım. Umarım olumsuz bir tepki almam" şeklinde konuştu.

Göreve başladığı günden bu yana yaptığı tespitlerin başında gelen en büyük meselenin eğitimdeki fiziki şartların yetersizliği olduğunu belirten Kaymakam Ahmet Yurtseven, "İlk kez çalıştığım bir yerde ikili öğretim gördüm. Buraya gelene kadar çalıştığım yerlerde sabahçı ve öğlenci görmedim. Ama umarım zamanla bu meseleyi çözeriz. Bunu çözmek için de önceliğimiz arsa bulmak. Bir komisyon kurdum ve bu komisyon okul için arsa arayacak. Hayırsever vatandaşlarımızın da yardımlarıyla eğitimdeki fiziki yetersizlik sorununu çözüme kavuşturacağız" dedi.

Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yaptığı görüşmeler sonucu Karacabey'in önemli sorunlarından birinin de içkili yerler konusu olduğunu vurgulayan Kaymakam Yurtseven, "Konu belediyenin gündeminde. Biz de gerekeni yapacağız. Kimseye içki içmeyin diyemeyiz. Herkes içki içebilir, fakat başkalarını rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok. O yüzden bu konunun bir an önce çözülmesi gerekir" ifadelerini kullandı.

(MŞ)

06.09.2012 17: 22: 25

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacabey'in Yeni Kaymakamı Yurtseven Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement