Karacasulular Kubat ile Coştu - Son Dakika
Yerel

Karacasulular Kubat ile Coştu

Karacasulular Kubat ile Coştu

25.Karacasu Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali'nin kapanış gecesinde verilen halk konserinde 15 bin Karacasulu Kubat'la coştu.

03.09.2012 19:32

25. Karacasu Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali'nin kapanış gecesinde verilen halk konserinde 15 bin Karacasulu Kubat'la coştu. Şehir Stadında verilen konserde ilk sahneye çıkan Şovmen Ersin ve grubunun ardından sahne alan ve 2 saate yakın sahnede kalan Kubat, seslendirdiği şarkılarla Karacasululara müzik ziyafeti sundu. Zaman zaman kendisini izleyenlerle birlikte söylediği şarkılarla sahnede başarılı bir performans sergileyen Kubat'a gecenin sonunda Başkan Mustafa Büyükyapıcı tarafından çiçek verilerek teşekkür edildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü öğleden sonra başlayan 25. Karacasu Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali, çeşitli etkinliklerin ardından son gece olan Pazar gecesi Kubat Konseri ile sona erdi. Konser için çevre ilçe ve illerden de konukların geldiği Karacasu şehir stadı dolup taşarken sahneye çıkan Kubat en sevilen eserlerini Karacasulular için söyledi. Kubat Konserini Başkan Büyükyapıcı ile birlikte Kaymakam Ahmet Gencer, çevre belde belediye başkanları Mustafa Çınar, Fuat Meriç, Hüseyin Gökçe, Mehmet Başalan, hayırsever işadamı Muzaffer Özuysal ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'nın sahneye çıkarak halkı coşturduğu halk konserinde yaptığı konuşmada, herkese teşekkür etti. Festivalin en iyi şekilde gerçekleşmesi için her türlü hazırlığı titizlikle yaptıklarını vurgulayan Büyükyapıcı; "24 Ağustosta 100'e yakın usta briççinin katılımı ile başlattığımız festivalimizin en önemli kısmı olan ve 2 gün süren kültür sanat ve tanıtım etkinlikleri kısmında ise mehter ve seramik ustalarından gösteriler, resim sergileri, yerli ve yabancı 21 ressamın 9 gün boyunca ilçenin sokaklarını resmetmesi, Etnografya müzesi ve Afrodisias gezisi, halk panayırı, pazar sabahı da 730. kez gerçekleştirilen Dedebağ Keşkek Hayrı ve finalde de Kubat konseri, havai fişek gösterileri yer aldı. 9 eylül tarihine kadar da birçok ülkeden gelen yabancı ressamlarla yerli ressamlarımız ilçemizin tarihi ve doğal zenginliklerini ölümsüzleştirmek üzere sokaklarımızda resim yapmaya devam edecekler" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacasulular Kubat ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement