"Otomobil kullanma" meselesi nedeniyle tartıştığı ağabeyini bıçakla öldürdüğü ileri sürülen şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Dün, ağabeyi Ali B'yi (22) bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Emre B. (20) emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi.
Emre B'nin, emniyetteki sorgusunda, alkollü olarak otomobil kullanmamasını istediği ağabeyi Ali B'nin bu konuda ısrarcı olması üzerine aralarında kavga çıktığını, pişmanlık duyduğunu ve çok üzgün olduğunu söylediği öğrenildi.
Ali B. (22) ve kardeşi Emre B. (20) arasında "otomobil kullanma" meselesi yüzünden tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Emre B, aracı kullanmasına izin vermeyen ağabeyini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. - Kahramanmaraş
Son Dakika › Yerel › Kardeşlerin 'Otomobil Kullanma' Cinayeti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.