Kars Belediyesi Modern Hizmet Binası Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kars Belediyesi Modern Hizmet Binası Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Belediyesi Modern Hizmet Binası Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Belediye Başkanlığı'nca geçtiğimiz yıl temeli atılan ve yapımına başlanılan Modern Belediye Hizmet Binası'nda çalışmalar soğuğa rağmen devam ediyor.

25.04.2013 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Belediye Başkanlığı'nca geçtiğimiz yıl temeli atılan ve yapımına başlanılan Modern Belediye Hizmet Binası'nda çalışmalar soğuğa rağmen devam ediyor.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un girişimleriyle yapımına başlanan modern hizmet binasında bütün birimler bir arada olacak.

Her türlü konforun düşünüldüğü ve sosyal tesisleriyle birlikte Kars'a modern bir Belediye Hizmet Binası kazandıracaklarını belirten Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Belediye Binası'nın yapım çalışmaları devam ediyor. Nisan ayında olmamıza rağmen hava çok soğuk buna rağmen aralıksız olarak çalışıyoruz. Bu yıl hizmet binası tamamlayarak açmayı düşünüyoruz. İlgili firmada aynı düşüncede inşallah kazasız belasız çalışmaları tamamlarız" dedi.

KARS ÇOK GÜZEL BİR HİZMET BİNASI KAZANMIŞ OLACAK

Yıllarca Karslılara hizmet veren ve içerisi boşaltıldıktan sonra 49 yıllığına otel yapılmak için verilen eski binanın yeniden belediye kazandırıldığına dikkat çeken AK Partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Karslılar burada yıllarca Kars'ın düşman işgalinden kurtuluş törenlerini kutladılar. Biz burayı yeniden o eski canlı günlerine kavuşturmayı düşünüyoruz. En ince ayrıntılarını düşünerek çok modern Kars'a yakışır, Karslılara yakışır bir hizmet binası Kars'a kazandıracağız. ve Karslılar buradan uzun yıllar hizmet alacak. Hedefimiz yeni hizmet binasının biran evvel tamamlamak" diye konuştu.

30 EKİM KARS'IN KURTULUŞ TÖRENLERİNDE YENİ BİNAMIZA TAŞINMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Belediye Hizmet Binası'nda çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve ilgili firma çalışanlarının soğuk havaya rağmen özveriyle çalıştıklarını ifade eden Bozkuş, özetle şunları söyledi:

"Şuanda her şey istediğimiz gibi devam ediyor. Eski Binaya ilave ettiğimiz yerlerde çalışma yapılıyor. Eski Binanın cam ve pencereleri takıldı. İçeride çalışma yapılıyor. Amacımız bütün birimlerin aynı anda bitirerek hizmet hizmete açmak. Bundan dolayı yoğun bir çalışma var. İnşallah 30 Ekim Kars'ın Kurtuluş törenlerini eskiden olduğu gibi burada yapacağız." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Belediyesi Modern Hizmet Binası Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement