Kartal'da Sanat Akademisi Öğrencilerinden 23 Nisan Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Kartal'da Sanat Akademisi Öğrencilerinden 23 Nisan Kutlamaları

Kartal\'da Sanat Akademisi Öğrencilerinden 23 Nisan Kutlamaları

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak. Sanat Akademisi Resim Bölümü’nden mezun olan ilk öğrenciler, sergi açacak; müzik bölümü öğrencileri de konser verecek.

22.04.2022 11:29  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlayacak. Sanat Akademisi Resim Bölümü'nden mezun olan ilk öğrenciler, sergi açacak; müzik bölümü öğrencileri de konser verecek.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi Sanat Akademisi; eğitim vizyonu ve çalışmalarıyla sanat dallarında eğitim gören öğrencilerini ulusal ve uluslararası alanda yetiştirip yönlendirmeye devam ederken ilk mezunlarını da verecek.

SERGİNİN ARDINDAN MEZUNİYET TÖRENİ

Kartallı çocukların ve gençlerin yolunu açarak, çocukların küçük yaşta sanat ile tanışmasını ve yeteneklerini keşfetmesini, onların kültür-sanat alanlarında aktif yer almalarını amaçlayan Kartal Belediyesi Sanat Akademi, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü resim bölümünde eğitim alan ilk öğrencilerini mezun edecek. Sanat Akademisi'nde eğitim alan öğrenciler, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde yapılacak olan sergide eserlerini sergileyecek. Serginin ardından öğrencilerin mezuniyet töreni gerçekleştirilecek.

Üç yıl boyunca plastik sanatlar, sanat tarihi eğitimi, karakalem, kuru boya, pastel boya (yağlı ve toz) sulu boya, tekstil boyası ve akrilik boya ile çeşitli etkinlikler ve sanatsal sokak çalışmalarına katılan öğrencilerin hazırladığı resimlerden oluşan sergi, mezuniyet programı kapsamında saat 17.00'de Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sergilenecek.

SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN KONSER

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümü öğrencilerinin hazırladığı konser programı ise saat 17: 30 da gerçekleştirilecek. Üç yıl boyunca piyano, gitar, çello, keman, yan flüt, perküsyon ve koro branşlarında eğitim gören ve şu an aktif bir şekilde çeşitli kurlarda eğitimine devam eden öğrencilerden oluşturulan Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Orkestrası ve Korosu, vatandaşlara konser verecek.

Konser sonrası resim bölümünün ilk mezunlarına mezuniyet belgeleri Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel tarafından takdim edilecek.

Tarih: 23 Nisan 2022 Cumartesi

Saat: 17.00- Resim Sergisi

Saat: 17.30- Konser- Kartal Belediyesi Müzik Bölümü Solo Programı ve Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Orkestrası ve Korosu

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kartal'da Sanat Akademisi Öğrencilerinden 23 Nisan Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement