Kartepe Meclisi’nde Seçimler Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kartepe Meclisi’nde Seçimler Yapıldı

Kartepe Meclisi’nde Seçimler Yapıldı

Kartepe Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı Toplantısında 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi, Encümen Üyeliği ve İhtisas Komisyon Üyelerinin Seçimleri Yapıldı.

04.04.2011 16:50

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın başkanlık yaptığı meclis toplantısında 20 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında yoklama ve açılış ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda Denetim Komisyonu Raporu hakkında meclise bilgi verildi. Gündem gereği Nisan ayı 1. oturumunda Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili seçimi, Meclis Divan Katipliği üyeliği, Encümen üyeliği ve İhtisas komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Meclis 1. Başkan Vekilliğine Zafer Arat, Meclis 2. Başkan Vekilliğine ise Nilgün Yıldırım seçildi. Meclis Divan Kâtipliği üyeliği için yapılan gizli oylama sonucunda Şükrü Demirci ve Osman Orhan seçilirken, yedek üyeliğe ise Necati Günay ile Orhan Akyüz seçildi. Encümen Üyeliği için yapılan gizli oylamada ise Necati Günay ve Şükrü Demirci seçildi.

İhtisas Komisyonu Üyelerinin seçiminde ise şu isimler yer aldı;

Plan ve Bütçe Komisyon üyeleri; Yusuf Özdemir, Hakan Bekil, Musa Demirtaş, Şeref Şengül, Tacettin Akyol

İmar ve Şehircilik Komisyonu üyeleri; Ercan Akçil, Ramazan Tanrıverdi, Orhan Akyüz, Hüseyin Ahmet Öztürk, Bülent Sarı

Tarifeler Komisyonu Üyeleri; Nilgün Yıldırım, Osman Orhan, Şeref Şengül, Hakkı Tandoğan, Erol Yılmaz

Türlü İşleri Komisyonu üyeleri; Şükrü Demirci, Hakkı Tandoğan, Necati Günay, Kadir Şahin, Erdoğan Çalışkan

Çevre Komisyon üyeleri; Kadir Şahin, Nilgün Yıldırım, Şükrü Demirci, Osman Orhan, Erol Yılmaz

Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyeleri; Necati Günay, Musa Demirtaş, Yusuf Özdemir, Tacettin Akyol, Erol Yılmaz

Gündem maddesinde yer alan Kartepe Turizm Merkezi Birliği'ne de Orhan Akyüz ve Hüseyin Ahmet Öztürk seçildi.

Toplantıda rapor maddelerinin görüşülerek oylandı. Ardından Birim Müdürlerinden gelen evraklar görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısı gündem son maddesinde 2010 yılı Faaliyet Raporu'da 1. Başkan vekili nezaretinde okundu. Meclisin oylaması ardından teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kartepe'de köyleri ayırmadan hizmet veren belediyemiz üzerine düşen görevi yapmıştır. Bunu da birimlerimiz ve uyum içinde çalışan personelimizle birlikte, her geçen gün ivme kazanarak devam eden hizmetlerimiz gün geçtikçe ilerleyerek sürecektir. Bu vesile ile hizmetlerin aksamadan yürümesinde destek veren siz değerli meclis üyelerine de teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Kartepe Meclisi’nde Seçimler Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement