Kartepe Muhtarlık Müdürlüğü, Muhtarlara Konuk Oluyor - Son Dakika
Yerel

Kartepe Muhtarlık Müdürlüğü, Muhtarlara Konuk Oluyor

Kartepe Muhtarlık Müdürlüğü, Muhtarlara Konuk Oluyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in birlikte yönetim modelinin en önemli unsurlarından olan muhtarlık hizmetleri için yapılandıran Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, muhtarlarla istişarelerde bulunmak üzere seri ziyaretlerde bulunuyor.

24.05.2016 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in birlikte yönetim modelinin en önemli unsurlarından olan muhtarlık hizmetleri için yapılandıran Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, muhtarlarla istişarelerde bulunmak üzere seri ziyaretlerde bulunuyor.

Kartepe Belediyesi'nin muhtarlarla sağlıklı ve etkili bir iletişim için oluşturduğu Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, ilçenin muhtarları ile koordineyi sağlamak amacıyla ziyaretlerini Maşukiye ve Şirinsulhiye Mahallelerinde devam ettirdi. İlk olarak Maşukiye Mahalle Muhtarı Mete Karakuş'u muhtarlık ofisinde ziyaret eden Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Er, bu kapsamda ziyaretlerini ilçenin turizme açılan kapısı olarak gördükleri Maşukiye ile sürdüklerini kaydetti. Maşukiye Mahalle Muhtarı Mete Karakuş'u muhtarlık ofisinde ziyaret eden Er, Başkan Üzülmez'in yeni yönetim modeli çerçevesinde muhtarlarla belediye arasında iletişimi sağladıklarını belirtti.

Müdür Er, daha sonra mahalle statüsüne kavuşan Şirinsulhiye Köy'ünde muhtar İrfan Yiğit'e konuk oldu. Mahallede belediye ekiplerince gerçekleştirilen üst yapı iyileştirmelerinde gelinen son noktayı da yerinde gören Müdür Er, Muhtar Yiğit ile çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Muhtarlar gerçekleştirilen ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Belediye ile olan uyumlu çalışmamız Muhtarlık İşleri Müdürlüğü sayesinde daha verimli hale dönüştürüldü. Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in hizmet noktasında mahallede gerçekleştirdiği ve yapacağı çalışmaların belirlenmesinde muhtarlık müdürlüğümüzle yaptığımız iş programı halkımıza yansımaları da çok olumlu" dedi.

Kartepe Belediyesi muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Er de, "Mahallelerdeki ihtiyaçların karşılanması noktasında hızlı ve etkin çözümlerin sağlanması hedefiyle muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Başkanımıza yardımcı olacak çalışmalarda bulunurken muhtarlarımızın görüş ve taleplerini de alıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Muhtarlık Müdürlüğü, Muhtarlara Konuk Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement