Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü - Son Dakika
Yerel

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü

Kastamonu'da Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Resul Köprülü getirildi.

24.10.2013 22:21  Güncelleme: 22:49

Kastamonu'da Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Resul Köprülü getirildi.

Kastamonu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı iken MHP İl Başkanlığı Yönetim Kuruluna seçilen Tarık Ziya Çağılcı'dan boşalan göreve Resul Köprülü getirildi. Ülkü Ocakları İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan eski başkan Tarık Ziya Çağılcı, 12 yıldır büyük bir gururlu temsil noktasında bulunduğu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini bu akşam itibariyle devrettiğini belirterek,"Bu süreçte bana bu onurlu görevimi yürütmekte yardımcı olan yönetimime ve bizlere desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Çağılcı'dan görevi devralan yeni Ülkü Ocakları İl Başkanı Resul Köprülü ise, "Ortak bir maziye sahip olan insanların yani bizler, birçok şeyi birlikte paylaşıyoruz. Ortak sevinçlerimiz ve ortak hüzünlerimiz oluyor. 12 yıldır bana ve benim gibi arkadaşlarımın yetişmesinde verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bizlere bıraktığı bu kutsal emaneti en güzel şekilde yukarıya taşımak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Köprülü, Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağını öperek eski başkan Çağılcı'dan görevi teslim aldı. Daha sonra Çağılcı'ya emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Yapılan duanın ardından Cumhuriyet Meydanında çektirilen hatıra fotoğrafının sonrası devir teslim töreni sona erdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement