Kaü'de Girişimcilik Öğrenciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Kaü'de Girişimcilik Öğrenciler Sertifikalarını Aldı

Kaü\'de Girişimcilik Öğrenciler Sertifikalarını Aldı

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’de KOSGEB, ‘Girişimcilik Sertifikası Dağıtım Töreni’ düzenledi.

05.04.2014 10:18

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)'de KOSGEB, 'Girişimcilik Sertifikası Dağıtım Töreni' düzenledi.

KAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri sertifikalarını aldı.

Törene Metroloji ve Standardizasyon Genel Müdürü Mehmet Karaoğlu, KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz, KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, Kars Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Recep Koçoğlu, Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanlığı Uzmanı Süleyman Bulut, 7. Bölge Koordinatörü Gümüşhane Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Topaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Ali Kutlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Ali Kutlu, mezun olan öğrencilerin gerek kamu sektöründe gerekse özel sektörde yüksek oranda istihdam ediliyor olmalarının sevindirici bir gelişme olduğunu, Fakülte ve Kafkas Üniversitesi'nin son dönemde kat ettiği yolun da yine sevindirici olduğunu söyledi.

KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz, ise konuşmasında girişimci adayı olan öğrencilere ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hüseyin Tüysüz, öğrencilere başarının önündeki en büyük engelin tereddüt olduğunu, bir iş için tereddüt ediliyorsa geri çekilip tereddüt oluşturan noktaları tespit etmek ve deneyimli insanlarla konuşmak gerektiğini, tereddütü ortadan kaldırmadan yola çıkmamalarını tavsiye etti.

Törende Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanlığı Uzmanı Süleyman Bulut, "Teknogirişim" konulu sunumunu gerçekleştirdi. Sunum soru-cevap kısmıyla tamamlandı.

Tören İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine KOSGEB tarafından Girişimcilik Sertifikası dağıtımıyla son buldu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaü'de Girişimcilik Öğrenciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement