Kaymakam Erkan, Tatvan Gençlerbirliği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Erkan, Tatvan Gençlerbirliği'ni Ziyaret Etti

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) ili temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetimi ile sporcularını ziyaret etti.

26.02.2015 16:43

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) ili temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetimi ile sporcularını ziyaret etti.

Tatvan Şehir Stadındaki idmanı takip eden Kaymakam Erkan, daha sonra Kulüp Başkanı Muhsin Obalı ve Teknik Direktör Zeki Yılmaz'dan takımla ilgili bilgi aldı.

En büyük temennilerinin takımın 3. Lig'e çıkması olduğunu ifade eden Erkan, "Takım şu ana kadar iyi bir profil çizerek şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu zaten ortaya koydu. Hepimizin temennisi takımın kalan maçlardan da galibiyle ayrılıp ligi şampiyon olarak tamamlaması ve 3. Lig'e çıkmasıdır" dedi.

Kulübün son durumuyla ilgili Erkan'ı bilgilendiren Obalı ise bu sezon 3. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Şu anda 41 puanla ligin 3. sırasında yer alıyoruz. Bu hafta sahamızda Diyarbakır Yolspor ile karşılaşacağız. Takımız şimdiden bu maça hazır. Rakiplerimizle aramızda sadece 3 puan farkı var. İnşallah hedefimiz beşte 5 yaparak bu puan farkını kapatıp ligi şampiyon olarak bitirmek. Şimdiye kadar bize destek olan taraftarlarımızın, kalan maçlarda bize desteklerini sürdürmelerini istiyorum. İnşallah bu sezonun sonunda da hep birlikte gerek ilimize ve gerekse ilçemize büyük bir gurur ve sevinç yaşatacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Erkan, Tatvan Gençlerbirliği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement