Kaymakam Karataş, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Karataş, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kaymakam Karataş, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, düzenlediği köy gezileri kapsamında ilçeye bağlı Sarıkaya, Darkale, Küçük Güney ve Büyük Güney köylerini ziyaret etti.

09.05.2012 18:28

Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, düzenlediği köy gezileri kapsamında ilçeye bağlı Sarıkaya, Darkale, Küçük Güney ve Büyük Güney köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Karataş'a ziyaretinde, Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altınsoy, Müftü Mehmet Karatuğ, Özel İdare Müdürü Hüdaverdi Aksu, İlçe Tarım Müdürü İsmail Kaya, Sağlık Grup Başkanı Mustafa Babacan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Semiha Gürleyen eşlik etti. Her gittiği köyde köylülerin ilgisiyle karşılaşan Kaymakam Karataş ve beraberindekilerin ilk durağı Sarıkaya köyüydü. Karataş ve beraberindekiler. Köy Muhtarı İsmail Arslan ve köylüler tarafından karşılandı. Geçtiğimiz yıl da asfalt isteyen köylüler, bu taleplerinin bu yıl yerine getirilmesini istedi. Kaymakam Karataş ise Sarıkaya köyünün nüfusunun yetersiz olmasından dolayı asfaltın atılmasının zor olduğunu belirterek, yine de ellerinden gelen gayreti sarf ederek bu köye asfalt atmaya çalışacaklarını ifade etti.

Sonrasında Darkale köyüne geçen Kaymakam Karataş ve beraberindekiler köy muhtarı Mustafa Güven ve köylüler tarafından karşılandı. Bu köyün tarihi ve doğal yapısının insanı etkilediğine değinen Karataş, Darkalenin alt yapı probleminin kalmadığını köye yeni su deposu yapacaklarını ifade etti. Su deposunun 100 tonluk olacağını belirten Kaymakam Karataş, İl Özel İdarenin programına da alındığını belirtti.

Küçük Güney köyünü de ziyaret eden Kaymakam Karataş, burada köy muhtarı ve bayanların yeni düğün salonu ve cami talebiyle karşılaştı. Köyde bulunan eski okulun çok amaçlı düğün salonuna dönüştürülebileceğini belirten Karataş, köylü ve devlet işbirliği ile buraya yeni cami ve düğün salonu kazandırabileceklerini ifade etti. Köylü ve kaymakamlığın yeni yaptığı muhtarlığıda inceleyen Kaymakam Karataş, Büyük Güney köyünü de ziyaret ederek, programı noktaladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Karataş, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement