Kaymakam Sönmezay, Engellilerle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sönmezay, Engellilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Kaymakam Sönmezay, Engellilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı Berkan Sönmezay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlediği yemekte engellilerle bir araya geldi.
Bir lokantada engellilerle bir araya gelen Kaymakam Sönmezay, engelli bireyin yaşadığı sorunların...

03.12.2013 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı Berkan Sönmezay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlediği yemekte engellilerle bir araya geldi.

Bir lokantada engellilerle bir araya gelen Kaymakam Sönmezay, engelli bireyin yaşadığı sorunların sadece kendisinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunu olduğunu söyledi. Kaymakam Sönmezay, "Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, biz de bugün engelli vatandaşlarımızla bir arada olmak istedik. Unutulmamalıdır ki; engelli bireyin yaşadığı sorunlar sadece kendisinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Bu sorunlar karşısında herkesin duyarlı olması gerekiyor" dedi.

Silvan Engelliler Derneği üyesi Muhammed Gezer ise, "Biliyorsunuz bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Bu nedenle siz değerli arkadaşlarım da burada bulunmaktasınız. Amaç güzel vakit geçirmek ve birbirimizi tanımak. Lafı fazla uzatmak istemiyorum. Sizden ricam engelliler olarak herhangi bir sıkıntınızda bu sıkıntınızı bizimle paylaşabileceğinizi ve bu sıkıntınızdan kurtulmanız için elimizden geleni yapacağımızı bilmeniz. Geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ederim" diye konuştu.

Yemeğe Kaymakam Sönmezay'ın yanı sıra; Silvan Emniyet Müdürü Eyüp Turpçuoğlu, Silvan Engelliler Derneği Başkanı Hasan Yurtkent, Silvan Kızılay Derneği Başkanı İbrahim İçğil ve engelli vatandaşlar katıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sönmezay, Engellilerle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement