Kaymakam Türköz, Tosya Osb'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Türköz, Tosya Osb'de İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Türköz, Tosya Osb\'de İncelemelerde Bulundu

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde(OSB) incelemelerde bulundu.

05.03.2013 11:25

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde(OSB) incelemelerde bulundu.

Kaymakam Türköz, Tosya Samsun karayolu 7. kilometresinde 63 Hektarlık alana kurulan ve yatırımcı iş adamları tarafından fabrika kurma çalışmaları devam eden Tosya OSB'de incelemelerde bulunarak, OSB Bölge Müdürü Nihat Küçükkasap'tan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Türköz, incelemeler sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, OSB'nin çevre aydınlatması ve fabrikaların kullanmaları için gereken elektrik altyapı çalışmalarının geçtiğimiz günlerde tamamlandığını hatırlatarak, OSB'de iş adamlarının kurduğu fabrikaların hızla yükseldiğini görmenin kendisini çok mutlu ettiğini aktardı.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'ın Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde çok büyük emeği olduğunu dile getiren Türköz, şunları kaydetti:

"Valimizin bizzat ilgilendiği Tosya OSB, iş adamlarımızın da katkılarıyla ilçe tarihinin en büyük projesi olarak, Tosya'ya ve bölgemize çok büyük katkılar sağlayacak. Tosya OSB tamamlandığında, kurulan fabrikaların yanında, yan kollarıyla birlikte binlerce insana iş imkanı sağlayacak. Tosya, tam anlamıyla bir sanayi şehri olacak."

Muhabir: Mehmet Ulusoylar

Yayıncı: Sinan Özmüş - KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Türköz, Tosya Osb'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement