Kaymakama Meclisten 'Uyum Plaketi' - Son Dakika
Yerel

Kaymakama Meclisten 'Uyum Plaketi'

Kaymakama Meclisten \'Uyum Plaketi\'

Sinop İl Genel Meclisi AK Parti Grubu, gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ve İl Genel Meclisi ile uyumu nedeniyle Boyabat Kaymakamı Ünal Çakıcı'ya plaket verdi.

05.03.2012 16:52

Sinop İl Genel Meclisi AK Parti Grubu, gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ve İl Genel Meclisi ile uyumu nedeniyle Boyabat Kaymakamı Ünal Çakıcı'ya plaket verdi.

Boyabat Kaymakamlığı'nda gerçekleşen törene AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Avukat Hasan Tosunoğlu, AK Parti Gurup Başkan Vekili Güryay Güzel, İl Genel Meclis Başkanı Uğur Giresun, Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, eski Boyabat İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Demircan ve İl Genel Meclisi AK Parti Grubu'nun tamamı katıldı.

Törende konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Güryay Güzel, Boyabat Kaymakamı Ünal Çakıcı'ya İl Genel Meclisi'yle uyumu noktasında teşekkür etti. Güzel, "İl Genel Meclisi AK Parti grubu olarak, atanmışlar ile seçilmişlerin her zaman uyum halinde çalışmalarının halkımıza çok büyük yararlar sağlayacağı düşüncesindeyiz. Bu bağlamda Boyabat İl Genel Meclis üyelerimiz ile yaptığımız istişarelerde Boyabat Kaymakamımız Sayın Ünal Çakıcı'nın gayretlerini takdir etmek istedik. Bunun için grup toplantımızda aldığımız kararla il genel meclis üyeleri ile uyumlu bir şekilde çalışan ve bunun sayesinde de Boyabat'a hizmet akışını artıran kaymakamımıza AK Parti Grubu olarak bir plaket sunmak istedik. Önümüzdeki ay da yine bir kaymakamımız için plaket törenimiz olacak. Birlikte uyumlu bir şekilde çalışıldığında neler yapılabileceğini hep birlikte görüyoruz. Bu uyumun bundan sonrada diğer ilçelerimiz de devam etmesini diliyoruz. İl Genel Meclis üyeleri olarak bizim amacımız halkımıza hizmettir. Kaymakamlarımız ile birlikte taşın altına elimizi hep birlikte koyarsak her şeyin üstesinden geleceğimizden şüphemiz yok. Bundan sonraki çalışmalarda İl Genel Meclis üyelerine ve kaymakamlarımıza uyumlu çalışımlar diliyorum" dedi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakama Meclisten 'Uyum Plaketi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement