Kaymakamlar Toplantısı Simav'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kaymakamlar Toplantısı Simav'da Yapıldı

Kaymakamlar Toplantısı Simav\'da Yapıldı

Kütahya'nın ikinci büyük ilçesi Simav kaymakamlar toplantısına ev sahipliği yaptı.1450 rakımlı Gölcük Orman İçi Dinlenme Tesislerinde Kütahya Valisi Kenan Çiftçi Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda il merkezi ve ilçelerinin Köydes, eğitim,...

19.07.2012 19:45

Kütahya'nın ikinci büyük ilçesi Simav kaymakamlar toplantısına ev sahipliği yaptı.

1450 rakımlı Gölcük Orman İçi Dinlenme Tesislerinde Kütahya Valisi Kenan Çiftçi Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda il merkezi ve ilçelerinin Köydes, eğitim, tarım, ulaşım, sağlık, ekonomik, sosyal, kültürel, bayındırlık, Kentsel dönüşüm, Spor, İl Özel İdaresi tarafından yapılan yatırımları kapsayan konular ile ilgili işlerin ahenkli olarak yürütülmesi için alınması gereken önlem ve tedbirler konuşulup görüşüldü.

Toplantının öğleden sonraki bölümüne katılmadan önce krater göl çevresinde gezintiye çıkan Vali Çiftçi toplantının içeriği ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kütahya il merkezi ve ilçelerinde yapılmakta olan yatırımlar başta olmak üzere genel asayiş, orman yangınları, turizm faaliyetleri ve kaymakamlar tarafından uygulanmakta olan projeler hakkında genel bir değerlendirme aldıktan sonra bundan sonra izlenecek yol haritası hakkında ilçelerin kaymakamları ile görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, " 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 25. maddesi gereğince her ay bir ilçede gerçekleştirdiğimiz Kaymakamlar Toplantısına bu kez Simav ev sahipliği yaptı. Doğal güzellikleri ve termal zenginlikleri ile ünlü Simav'ın her yeri ayrı bir cennet parçası. Ben ve Kaymakam arkadaşlarım böyle bir toplantı için 1450 rakımlı Gölcük Orman İçi Dinlenme Tesisleri ve Krater göl çevresinde bulunmaktan son derece mutluyuz. Öğle tatilini fırsat bilerek kaymakam arkadaşlarım ile birlikte göl çevresinde gezintiye çıktık. Oksijen depoladık" dedi.

Mübarek Ramazan ayı öncesinde Kütahya il geneli ve ilçelerindeki yardıma muhtaç aile ve vatandaşlara devletin sıcak elini uzattıklarını ve yardımları vatandaşların ayaklarına kadar götürmenin gönül rahatlığı içerisinde olduklarını kaydeden Vali Çiftçi, "Ramazan ayında çat kapı yaparak iftarımı vatandaşlar ile birlikte açmak istiyorum. Onların sofralarına oturup sorunlarını daha iyi takip etmiş olacağıma inanıyorum. İnşallah alınan kararlar ve paylaşılan bilgiler Kütahya'mıza hayırlara vesile olur" dedi.

Simav'daki Kaymakamlar Toplantısında Kütahya Jandarma Komutanı Vekili Yarbay Haluk Selvi, Vali Yardımcısı Metin Selçuk, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Kütahya İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, 12 ilçe kaymakamının yanı sıra Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'da hazır bulundu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamlar Toplantısı Simav'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement