Kaynarca Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Kaynarca Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB Protokolü İmzalandı

Sakarya'nın Kaynarca ilçesine Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB'nin kuruluş protokolü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam'ın da girişimleriyle imzalandı.

02.03.2015 14:31  Güncelleme: 14:42

Sakarya'nın Kaynarca ilçesine Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB'nin kuruluş protokolü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam'ın da girişimleriyle imzalandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın, gelen talebi üzerine takibini yürüttüğü Kaynarca Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB'nin kuruluş protokolü imzalanarak tüzel kişilik kazandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından Bakan İslam'a gönderilen bilgi notunda, "Bakanlığımız Yatırım Programında yer alan Kaynarca Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB kuruluş protokolleri 27 Şubat tarihinde imzalanarak tüzel kişilik kazanmıştır. 315 hektar alana kuruluşu gerçekleştirilen organize sanayi bölgesinde makina imalatçıları yatırımlarını yapabileceklerdir" denildi.

Bakanı İslam, Kaynarca ve Sakarya için büyük önem arz eden Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB'nin kuruluşunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, " Doğu Marmara Makine OSB'nin kurulmasıyla Sakarya makina imalatçılarına ev sahipliği yapacaktır. Özellikle istihdam ve kalkınma yolunda önemli bir adım olan OSB'nin Kaynarca ve Sakarya'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaynarca Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement