Kayseri'de 11. Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Kongresi - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de 11. Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Kongresi

Kayseri\'de 11. Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Kongresi

07-09 Kasım tarihleri arasında Melikşah Üniversitesinde düzenlenecek olan 11.Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Kongresi öncesi basın açıklaması yapıldı.

22.10.2013 16:21

07-09 Kasım tarihleri arasında Melikşah Üniversitesinde düzenlenecek olan 11. Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Kongresi öncesi basın açıklaması yapıldı.

Melikşah Üniversitesinde yapılan basın açıklamasına, Melikşah Üniversitesi Rektörü Mahmut Dursun Mat, 11. Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Kongre Başkanı Yrd. Doç. Dr. Caner Cebeci, kongreye sponsor firmalar ve basın mensupları katıldı. Basın toplantısında açılış konuşması yapan 11. Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Kongre Başkanı Yrd. Doç. Dr. Caner Cebeci, "11. kez düzenlediğimiz kongremizde çalışmalarımızda beklediğimizden fazla ilgi gördük. Lojistik günümüzde en popüler gündemlerden birisi. Bildiğiniz gibi ülkemizin 2023 yılında 500 milyar dolar hedefi var. Bununla ilgili olarak lojistik altyapımızın çok iyi olması gerekir. Şuanki gelişmelere bakılarak acilen lojistik master planının hazırlanması gerekir. Bu çalışmanın hazırlanmasının gecikmesi durumunda benim görüşüm, ülkenin 2023 hedeflerine ulaşması kolay görünmüyor. Bununla ilgili çeşitli kurumların çalışmaları var ama resmi olarak başlatılmış bir çalışma yok" diye konuştu.

Melikşah Üniversitesi Rektörü Mahmut Dursun Mat ise, Lojistik hem dünyada hem de ülkemizde büyük önem arz ediyor. Bu önemli kongrede birçok bilim adamı ile kamu sektöründe görevli kişiler yer alacak ve deneyimlerini paylaşacak. Ben bu kongrenin başarılı geçmesini temenni ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de 11. Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement