Kayseri'de Çalışan İşçilerin Yüzde 98'i Sigortalı - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Çalışan İşçilerin Yüzde 98'i Sigortalı

Kayseri\'de Çalışan İşçilerin Yüzde 98\'i Sigortalı

Sosyal Güvenlik Kurumu Kayseri Müdürü Mehmet Kır, Kayseri'de çalışan işçilerin yüzde 98'inin sigortalı olduğunu bildirdi.14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi veren SGK İl Müdürü...

09.05.2012 13:23

Sosyal Güvenlik Kurumu Kayseri Müdürü Mehmet Kır, Kayseri'de çalışan işçilerin yüzde 98'inin sigortalı olduğunu bildirdi.

14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi veren SGK İl Müdürü Mehmet Kır, etkinliklerin 14 Mayıs Pazartesi günü Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla start alınacağını bildirdi.

Çelenk sunulmasının ardından Vali Mevlüt Bilici başta olmak üzere kurum ziyaretleri gerçekleştireceklerini bildiren Mehmet Kır, dergi ve tanıtım CD'leri dağıtacaklarını ve okullarda SGK konusunda seminerler verileceğini açıkladı.

Mehmet Kır, Kayseri'de sigortalı olan işçilerin oranının yüzde 98 olduğunu belirterek, "2011 yılında 150 bin olan sigortalı sayısı bu yıl 186 bin 347'ye yükseldi. Bu orana karşılık yeşil kartlıların sayısı da 80 bin den 70 bine kadar düştü" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Çalışan İşçilerin Yüzde 98'i Sigortalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement