Kayseri'de Ünlüler Geçidi - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Ünlüler Geçidi

Büyükşehir Belediyesinin şubat ayı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçılar Coşkun Sabah, Onur Şan, Halil Necipoğlu ve Baha konser verecek.

29.01.2014 12:40

Büyükşehir Belediyesinin şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçılar Coşkun Sabah, Onur Şan, Halil Necipoğlu ve Baha konser verecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şubat ayında birbirinden farklı ve renkli 17 kültür sanat etkinliği düzenleyecek.

Konserden tiyatroya, söyleşiden panele kadar pek çok etkinliğin yer aldığı şubat ayı boyunca dört ünlü sanatçı da Kayserililerle buluşacak.

Şubat ayının kültür sanat etkinlikleri 1 Şubat Cumartesi günü "Komşu Kent Türküleri" konseriyle başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde saat 19.30'da başlayacak etkinlikte, Sivas, Yozgat, Niğde, Nevşehir ve Kahramanmaraş gibi illerden derlenen türküler, Büyükşehir Belediye Konservatuvarı tarafından seslendirilecek. Programda ayrıca halk oyunları gösterileri de yer alacak.

Ünlü sanatçılardan 4 konser

Büyükşehir Belediyesi şubat ayında dört ünlü sanatçıyı Kayseri'de misafir edecek. Türkiye'nin en tanınmış ud sanatcısı Coşkun Sabah 9 Şubat Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde hayranlarıyla buluşacak. Konser saat 19.30'da başlayacak.

15 Şubat Cumartesi günü ise bir başka ünlü isim Kayseri'de olacak. Ünlü türkücü Onur Şan 15 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde konser verecek.

Türk Tasavvuf Müziğinin en ünlü isimlerinden olan Halil Necipoğlu da 19 Şubat Çarşamba günü saat 19.30'da Şehir Tiyatrosu'nda Kayserililerle buluşacak.

Şubat ayının bir başka ünlüsü ise Kayserili sanatçı Baha olacak. 28 Şubat Cuma günü Kayseri'ye gelecek olan Baha, saat 19.30'da Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde hayranlarının karşısına çıkacak.

Şubatta 5 oyun sahnelenecek

Tiyatroseverler şubat ayında beş ayrı oyunu izleme şansı bulacak. 6-7 Şubat günleri Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçıları Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine Kayseri'ye gelecek ve Şehir Tiyatrosu'nda saat 19.30'da Mevlana adlı oyunu sahneleyecek.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Topluluğu tarafından 14 Şubat Cuma günü "Aşk Varmış, Yokmuş", 21 Şubat Cuma günü "Yeşil Papağan Limited", 27 Şubat Perşembe günü ise "Maviydi Bisikletim" adlı oyunlar sahneye konulacak. 16 Şubat Pazar ve 23 Şubat Pazar günleri ise çocuklar için "Ali Baba ve Kırk Haramiler" adlı oyun sahnelenecek.

Prof. Dr. Orhan Kural konferans verecek

Büyükşehir Belediyesi şubat ayında ayrıca hem yazarları bir araya getirecek, hem de Yazar Okulu açacak.

Türkiye Yazarlar Birliği ile 22 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek Erciyes Yazarlar Zirvesi'ne, birliğin genel merkez yönetimi ve şube başkanları katılacak.

Zirvede "Anadolu'da Roman, Roman'da Anadolu" konulu panel gerçekleştirilecek.

Öte yandan, Türkiye Yazarlar Birliği ile birlikte Hunat Kültür Merkezi'nde düzenlenen Yazar Okulu 16 Şubat Pazar günü açılacak.

Yazar olmak isteyenler, üniversite öğrencileri ve meraklılar mayıs ayı sonuna kadar her cumartesi günü Hunat Kültür Merkezi'nde Kayserili yazarlarla buluşacak.

Şubat ayı etkinlikleri içerisinde ayrıca Murat Özdeniz'in "Etkili İletişim ve İmaj" konulu söyleşisi ile Prof. Dr. Orhan Kural'ın katılacağı "Çevre" konulu konferans da yer alıyor.

Tüm etkinlikler ücretsiz olarak izlenebilecek. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Ünlüler Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement