Kayserili Okçu Furkan Dernekli Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Kayserili Okçu Furkan Dernekli Türkiye Şampiyonu Oldu

Kayserili Okçu Furkan Dernekli Türkiye Şampiyonu Oldu

Okçuluk Federasyonunun 2013 yılı Faaliyet Programında yer alan ve 14-15 Aralık tarihlerinde İzmir’de düzenlenen ‘Büyükler-Gençler Salon Türkiye Şampiyonası’nda Kayserili okçu Furkan Dernekli Türkiye Şampiyonu oldu.

19.12.2013 10:24

Okçuluk Federasyonunun 2013 yılı Faaliyet Programında yer alan ve 14-15 Aralık tarihlerinde İzmir'de düzenlenen 'Büyükler-Gençler Salon Türkiye Şampiyonası'nda Kayserili okçu Furkan Dernekli Türkiye Şampiyonu oldu.

Yarışmalara 10 sporcu ve 1 antrenör ile katılan Kayseri okçuluk takımı büyük bir başarıya imza attı. Makaralı Genç Erkekler Kategorisinde yarışan Milli sporcu Furkan Dernekli, kategorisinde bulunan 70 sporcu içerisinde sıralama atışlarını 13 sırada bitirmesine karşın eleme atışlarında gösterdiği üstün performansla Türkiye Şampiyonu oldu.

Ayrıca Ecem Cansu Coşkun, Şevval Kahraman ve Gizem Elmaağaçlı'dan oluşan Makaralı Genç Bayan takımı da Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici konuşmasında "Okçuluk branşında önemli seviye kat eden ve her platformda üstün başarılara imza atan sporcularımızı ve antrenörleri Ramazan Açıkgöz hocamızı tebrik ediyor, ekibimize Fransa da yapılacak Dünya Şampiyonasın da başarılar diliyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayserili Okçu Furkan Dernekli Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement