Kazanlı İş Adamları, Ankara Valisi Yüksel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kazanlı İş Adamları, Ankara Valisi Yüksel'i Ziyaret Etti

25.07.2012 12:26

Kazan Sanayici ve İşadamları Derneği (KazanSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Tabak başkanlığında bir heyet, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Kazan Sanayici ve İşadamları Derneği (KazanSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Tabak başkanlığında bir heyet, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Valilik Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Tabak, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçedeki istihdamı artırmak ve Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasını hedeflediklerini belirtti.

Dernek ve üyelerinin mahalli sorunlarını da paylaşan Tabak, sorunlara çözümünü beklediklerini ifade etti.

Vali Yüksel de Kazan'ı ve Kazanlı sanayicilerin çalışmalarını yakından takip ettiğini bildirdi.

Türkiye'nin en doğru sanayi hamlelerinden birisinin OSB'ler olduğunu vurgulayan Yüksel, "Ankara'da sektörel gücümüzü ve işbirliğimizi ön plana çıkarmalıyız. Hava ve savunma sanayi kümelenmesinde ortak akılda buluşarak ve takım çalışması yaparak mahalli projeleri daha da geliştirmeliyiz. Bilişim Vadisi'ni mutlaka kurmalıyız. Çünkü biliyoruz ki gelecek bilişim üzerinden şekillenecektir" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Şenay Ünal

Yayıncı: Selçuk Aval - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazanlı İş Adamları, Ankara Valisi Yüksel'i Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement