Kdz. Ereğli Belediyespor, Boksörlere Kucak Açaçak - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli Belediyespor, Boksörlere Kucak Açaçak

Kdz. Ereğli Belediyespor, Boksörlere Kucak Açaçak

4 ikincilikle ayrılan Kdz.

18.02.2013 15:02

Zonguldak'ta gerçekleştirilen Gençler Boks Şampiyonası'na katılan ve bu turnuvadan 2 birincilik,

4 ikincilikle ayrılan Kdz. Ereğlili boksörler, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Zonguldak'taki 2 birincilik madalyasını kazanan oyuncularla Manisa'da gerçekleştirilen Türkiye Gençler Boks Şampiyonası'nda da isimlerini duyuran boksörler, antrenörleri Cemal Güven ile birlikte Kdz. Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret ederek çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler verdiler.

16-17 yaş arası sporculardan oluşan ve aralarında iki de bayan boksör bulunan gençleri makam odasına ağırlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, güzel haberlerle kente dönen sporcuları tebrik etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a, genç boksörlerle ilgili bilgiler veren Antrenör Cemal Güven, genç boksörlerin henüz altı aylık bir geçmişlerinin olduğunu kaydederek, bu kadar kısa süre içinde yapılan çalışmalarla Zonguldak İl Şampiyonası'nda 2 birincilik, 4 de ikincilik elde etmenin önemli bir başarı olduğunu söyledi.

Güven, hiçbir kulübün sporcusu olmamalarına ve tamamen kendi imkanlarıyla çalışmalarına devam etmelerine rağmen, İl Şampiyonası'nda birincilik elde eden 75 kilo boksörü Sadık Demirel ile 90+ kiloda mücadele veren Mücahit Erdoğan'ın, Manisa'da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda birer maç kazanabildiklerini ve bundan da büyük onur duyduklarını söyledi. İl Şampiyonası'nda ikincilik

elde eden Nazir Yalçın, Utku Altınkaynak, Necati Özbirinci ve Kadir Öztürk'ün de gurur kaynakları olduğunu belirten Antrenör Güven, çalışmalarını Kdz. Ereğli Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiren gençlere sahip çıkılmasını istediğini söyledi. Zonguldak'ın boks sporunda Karadeniz Ereğli'nin çok önünde olduğunu ve Zonguldak'taki spor kulüplerinin genç boksörlere sahip çıktığını ifade eden Güven, Kdz. Ereğli Belediyesi ve Belediyespor Kulübü yönetiminden de ilçenin bu başarılı boksörlerine sahip çıkmasını beklediklerini söyledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık konuşmasında, böyle başarılı gençler için belediye ve kulüp olarak gereken destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi. Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü'nün bu spor dalıyla ilgili yapabileceklerinin belirlenmesi ve sporcuların kulübe bağlanma istekleriyle ilgili olarak kulüp yöneticilerine gerekenlerin yapılması talimatını veren Posbıyık, başarılı boksörlerin çalışmalarında yararlanmak üzere ihtiyaçları olan malzemelerin temin edileceğini söyledi. Başkan Posbıyık ayrıca bundan sonraki spor yaşamlarında da gençlere başarılar diledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli Belediyespor, Boksörlere Kucak Açaçak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement