Keçiören Belediyesi Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerini Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerini Bir Araya Getirdi

Keçiören Belediyesi Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerini Bir Araya Getirdi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Kadına fırsat verildiği zaman birçok şeyi gerçekleştirebileceğini düşünüyorum" dedi.

03.11.2016 13:15

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Kadına fırsat verildiği zaman birçok şeyi gerçekleştirebileceğini düşünüyorum" dedi.

Keçiören Belediyesi tarafından 3'üncüsü gerçekleştirilen Kadın Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri İstişare Toplantısı'na Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve birçok STK temsilcileri katıldı. Estergon Kalesi'nde düzenlenen buluşmada Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Ben bu topluluğun inanıyorum ki istediği zaman her şeyi yapabilecek güce sahip olduğuna, kadına fırsat verildiği zaman birçok şeyi gerçekleştirebileceğini düşünüyorum. Sizler burada şu anda yapmış olduğumuz toplulukla beraber hem birbirinizle tanışmış olacaksınız, bunun yanında aynı zamanda çevremiz için, insanlar için konu edinmiş olduğumuz topluluk için neler yapılabileceğiyle ilgili bir çalıştay gerçekleştirmiş olacaksınız" şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesinin başkanı olarak beklentilerine dikkat çeken Ak, "Benim beklentim şudur ki, sizler dışarıdan takip ediyorsunuz zaman zaman birlikte projeler gerçekleştiriyoruz, bu yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde de sizler bir çıktı elde ediyorsunuz. Yani bir fayda analizi yapabilecek durumdasınız. Bunu yaptığınızda bizi nasıl görüyorsunuz, Keçiören Belediyesi çalışmalarını nasıl görüyorsunuz, neleri yapabiliyoruz neleri yapamıyoruz, bir eksiğimiz var mıdır veya yapılmasını arzu ettiğiniz bir şeyler var mıdır? Daha iyi hizmet etme amacıyla böyle bir soruyu sorduğumuzda bize neler önerebilirsiniz, bu önerileriniz bizim için altın kıymetindedir. Bu önerilerinizi almak istiyoruz, bu önerilerle beraber belki de birbirimize örnek olan çalışmalarımızı paylaşmalıyız. Dolayısıyla aynı zamanda bir de tecrübe paylaşımını da gerçekleştirmiş oluyoruz" dedi.

Çalışmaların başkalarına da örnek olması gerektiğini vurgulayan Ak, "Herkes kendi çapında, kendi bölgesinde, kendi alanı içerisinde çok güzel işler yapıyor olabilir. Ama mutlaka bir başkasına da örnek teşkil etmelidir. Bu nedenle de bu çalışmanın kıymeti son derece önemli ve ben inanıyorum ki buradan çıkacak olan sonuçlar bize de yol gösterecek, bize de ışık gösterecektir, biz de bunlardan faydalanacağız. Buradan çıkacak olan önerileri dikkatle takip edeceğiz, dikkatle uygulamaya da özen göstereceğiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerini Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement