Kemer: "Aydın'da Film Platosu Kurmak İçin Bakir Sahalar Var" - Son Dakika
Yerel

Kemer: "Aydın'da Film Platosu Kurmak İçin Bakir Sahalar Var"

Kemer: "Aydın\'da Film Platosu Kurmak İçin Bakir Sahalar Var"

Türkiye'de izlenme rekorları kıran "Kuru İncir" reklamı ile aranan bir sinema yüzü haline gelen Aydınlı amatör tiyatrosu Coşkun Kemer, Aydın'da film platosu kurmak için bakir sahalar bulunduğunu belirtti.
SGK'dan emekli olduktan sonra...

14.11.2013 11:07

Türkiye'de izlenme rekorları kıran "Kuru İncir" reklamı ile aranan bir sinema yüzü haline gelen Aydınlı amatör tiyatrosu Coşkun Kemer, Aydın'da film platosu kurmak için bakir sahalar bulunduğunu belirtti.

SGK'dan emekli olduktan sonra kendisini tiyatroya veren 70 yaşındaki tiyatrocu Coşkun Kemer; sağlığını ve güler yüzünü sofrasından domates ve acı biberi eksik etmemesine, her gece iki bardak süt içmesine ve herkesle iyi geçinmesine bağlıyor. Aydın'ın yanı başındaki Muğla'da film çekimleri yapıldığına dikkat çeken Kemer, "Aydın'da film platosu kurmak için bakir yerler var. Aydınlı bürokratların ve işadamlarının harekete geçmesi gerek. İnsanları sevmeme rağmen yediğim kazık sayısı ve hayal kırıklıklarım çok fazla. Yine de insanları seviyorum. Onlar sayesinde gülüyorum. Ömrüm boyunca sigara içmedim. Alkolü de çok nadir kullandım. Annem-babam da çok sağlamda. Annem, 80 yaşında felç geçirdi. Sabah felç geçiren kadın, akşamüstü çamaşır-bulaşık yıkadı. Ailecek bünyemiz sağlam" dedi.

1965'ten bu yana amatör olarak tiyatro ile uğraştığını ailesini geçindirmek zorunda olduğunu için konservatuarın kapısından döndüğünü kaydeden Kemer, şöyle konuştu: "Amatör olarak Aydın'da bir çok yerde sahne aldım. Bazı radyolarda çalıştım, seslendirme yaptım. Ancak, 70'inden sonra çektiğimiz kuru incir reklamında sesimizi duyurabildik. Yönetmenimiz Kerem Sarı çok büyük bir işe imza attı. Süper İncir filmi de mükemmel bir çalışma oldu. Kızımın Yardımcı Doçentlik belgesini alacağı törene gidiyorduk. İzmir'den uçağa bineceğimiz sırada sıradaydık. Karşımdan bir güvenlik görevlisi el sallıyordu. Sağıma-soluma baktım. Benden başka hiç kimse yoktu. Ben mi diye sordum? Güvenlik 'evet' dedi. Yanına gittiğimde beni internetten izlediğini söyledi. Orada ilk kez ünlü olduğumu anladım. Güvenlik görevlisi fotoğraf çektirince diğer insanlarda beni tanıdı. Orada çok mutlu oldum. Bu anımı unutmam imkansız"

İBLİS'İN OĞLU 13.VAHŞET GÜZEL OLDU

İzleyicinin kendileri için son derece önemli olduğuna dikkat çeken ve 'İzleyici yoksa biz de yokuz' sözleriyle izleyicinin önemini anlatan Kemer, "Tiyatro ve sinemada çok güzel şeyler yaşadım. Ege şivesini çok iyi kullanıyorum ve çok hoş buluyorum.Bugün yanı başımızdaki Muğla'da filmler çekiyor. Aydın'da film platosu kurmak için bakir yerler var. Aydınlı bürokratların ve işadamlarının harekete geçmesi gerek. Sadece Süper İncir ile sınırlı kalmamalıyız. Benim de oynadığım İblis'in Oğlu 13. Vahşet filmi de çok güzel oldu. Korku filmi olarak gündeme oturacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemer: 'Aydın'da Film Platosu Kurmak İçin Bakir Sahalar Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement