Kent Ekonomileri Forumu'ndan Vali Kıraç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kent Ekonomileri Forumu'ndan Vali Kıraç'a Ziyaret

Kent Ekonomileri Forumu\'ndan Vali Kıraç\'a Ziyaret

Kent Ekonomileri Forumu üyeleri, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç'ı ziyaret etti.

03.10.2013 14:15  Güncelleme: 14:19

Kent Ekonomileri Forumu üyeleri, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç'ı ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Kent Ekonomi Forumu Başkanı Hüseyin Cengiz, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Kayhan, Kent Ekonomileri Forumu Moderatörü Doç.Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu, DİGİAD Başkan Vekili Fatih Babayiğit, DİKAD Başkanı Esra Aksu, DİGİKAD Başkanı Gülşen Duran, MÜSİAD Başkanı Şahabettin Aykut, TÜMSİAD Başkanı Hüseyin Oğulmuş katıldı. Toplantının gündeminde çözüm sürecinde Diyarbakır'ın ekonomik, sosyal, kültürel gelişimi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Kent Ekonomi Forumu Başkanı AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Cengiz, Kent Ekonomileri Forumu'nun amacının Diyarbakır merkezi ve ilçelerde hizmet envanterlerini çıkarmak, hükümet desteklerinin etki analizini ve kent ekonomisi ile ilgili durum tespiti yapmak olduğunu belirtti. Toplumun her kesiminin bu foruma katılım sağlaması için gayret göstereceklerini belirten Cengiz, önümüzdeki günlerde Kent Ekonomileri heyeti olarak birçok ziyaretlerde bulunacaklarını dile getirdi.

Kent Ekonomileri Forumu çalışmalarında belirlenecek ve nihai raporda yer alacak projelerin Başbakan Erdoğan'a sunulacağını ve bunun Diyarbakır için büyük bir fırsat olduğuna dikkati çeken Kent Ekonomileri Forumu yetkilileri, işsizliğin diğer illere göre daha fazla olduğu Diyarbakır'a başlatılan bu çalışmalara kentteki tüm STK'ların katılarak katkı sunmasını beklediklerini kaydetti.

Diyarbakır Valisi Kıraç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ekonominin ve turizmin son dönemlerde hızla geliştiği Diyarbakır'da Kent Ekonomileri Forumu'nda ortaya çıkacak projelerin de büyük katkı sağlayacağını ifade etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Ekonomileri Forumu'ndan Vali Kıraç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement