Keşan'da Köylerarası Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Keşan'da Köylerarası Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

Keşan\'da Köylerarası Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

Edirne'nin Keşan İlçesinde düzenlenen "Kılınç Tekstil Köyler Arası Halı Saha Turnuvası"nın final maçında Beyendik'i yenen Türkmen şampiyon oldu.

07.09.2012 19:15

Edirne'nin Keşan İlçesinde düzenlenen "Kılınç Tekstil Köyler Arası Halı Saha Turnuvası"nın final maçında Beyendik'i yenen Türkmen şampiyon oldu.

Keşan Kaymakamlığı Keşan Köy ve Muhtarlar Derneği ile Asya Halı Saha tarafından düzenlenen Keşanlı firma Kılınç Tekstil'in sponsor olduğu turnuvada, uzun süre karşılaşmalar sonucunda, şampiyon takım belli oldu.

Turnuvanın 3. takımının belirlendiği ilk maçta Paşaköy ile Çamlıca takımlarının karşı karşıya geldi.

Bu maçta iki takımın da kontrollü futbolu ile başladı. İki takım da karşılıklı ataklar bulurken, maçın normal süresi son dakikalarda Paşaköy'ün attığı gol ile 3-3 berabere bitti. 5'er dakikalık 2 devre halinde oynanan uzatmalarda iki takım da 1'er gol bulunca uzatmalar da 4-4 tamamlandı. Heyecanın üst seviyeye tırmandığı karşılaşmayı, penaltılar sonucunda Paşaköy 9-8 kazanarak turnuvanın 3. takımı oldu.

BEYENDİK ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Final karşılaşmasına Beyendik takımı sahaya; Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan askerler için "Şehitler onurumuz, gururumuzsunuz. Ruhları şad olsun" yazılı pankart ile çıktı.

Bu pankart maçları izlemeye gelen tüm taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Ayrıca, iki karşılaşma öncesinde de şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

TÜRKMEN'İN HIZLI OYUNU ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ

Bu karşılaşmanın ardından "Kılınç Tekstil Köyler Arası Halı Saha Turnuvası"nın final maçı başladı. Turnuvanın favori takımları Beyendik ve Türkmen takımlarının karşı karşıya geldiği bu maçta Türkmen takımının oynadığı hızlı ve baskılı futbol dikkat çekti. Oynadığı bu futbol ile karşılaşmayı başından sonun kadar üstün götüren Türkmen, Beyendik'i 4-1 yenerek, turnuvanın şampiyonu oldu.

KUPA TÖRENİ

Final maçının oynanmasından sonra "Kılınç Tekstil Köyler Arası Halı Saha Turnuvası"nın kupa törenine geçildi.

Turnuvayı organize eden Asya Halı Saha İşletmecisi Göksal Fidan ve turnuvanın sponsoru Hüdai Kılınç turnuvada mücadele eden tüm takımlara teşekkür dileklerini iletirken, turnuvanın hakemliğini yapan Erdem Kuleli, Abdullah Yetim ve Ayhan Altındiş'ye plaketleri Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan tarafından verildi.

En centilmen takımı olarak seçilen Kozköy'e ise kupası turnuvanın sponsoru Hüdai Kılınç tarafından verildi.

Daha sonra 3. olan Paşaköy oyuncuları kupa ve madalyalarını Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, 2. takım olan Beyendikli futbolculara kupa ve madalyalarını Op. Dr. Ragıp Taş, 1. takım Türkmenli sporcular ise kupa ve madalyalarını Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan'ın elinden aldı.

Kupa töreninin ardından "Kılınç Tekstil Köyler Arası Halı Saha Turnuvası"nın şampiyonu Türkmen takımı şampiyonluğunu taraftarlarıyla birlikte kutladı.

Öte yandan, turnuvaya oldukça yoğun ilginin olduğu da gözlendi.

(TB)

07.09.2012 18: 46: 08

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan'da Köylerarası Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement