Keşan Gençlik'ten Voleybol Federasyonu Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Keşan Gençlik'ten Voleybol Federasyonu Ziyareti

Keşan Gençlik\'ten Voleybol Federasyonu Ziyareti

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Üstündağ'ı ziyaret etti.

04.04.2013 09:54  Güncelleme: 10:08

Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Akif Üstündağ'ı ziyaret etti.

Edirne'nin Keşan ilçesinde Ankara'ya giden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Balcı, Voleybol Şube Sorumlusu Harun Akkaya ve Başantrenör Tayfun Pişiren, burada ilk olarak CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün 22 numaralı formasını hediye etti.

Daha sonra Recep Gürkan'la birlikte Türkiye Voleybol Federasyonu'na giden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, burada Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ ile görüştü. Burada Üstündağ'a Keşan'daki voleybol hakkında bilgiler veren Keşan Gençlik Başkan Yardımcısı Turgay Balcı, daha sonra ise Küçük Kızlar takımın Edirne Şampiyonu olarak Bölge Şampiyonası'na, A takımın ise Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi'ni 8 maçta 5 galibiyet 3 yenilgiyle birlikte topladıkları 16 puanla ligi 3. olarak bitirdiklerini söyledi.

Akif Üstündağ ise, 3. Lig Yükselme Gruplarının belirleme çalışmalarının tamamlandığını, Bölgesel Lig'de bulunan 22 grupta 1. ve 2. olan takımların direkt olarak 3. Lig yükselme gruplarına gittiğini belirtti. 8 takımın katılacağı Yükselme gruplarında kalan 4 takımın ise, gruplarda en iyi averaja ve puana sahip en iyi 3. olan takımlardan seçildiğini vurgulayan Üstündağ, Keşan Gençlik'in de bu 4 takım arasına girdiğini ve 3. Lig yükselme gruplarında Düzce'de mücadele edeceğini söylerek, başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Keşan'da voleybol sevginin gelişmesi ve gençlerin spora yönlenmesi adından TVF ile iş birliğinde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Akif Üstündağ ise Keşan'da voleybol anlamında önemli gelişmeler olduğunu bu nedenle, yaz aylarında milli takımlar düzeyinde yapılması planlanan Balkan Voleybol Şampiyonası'nın Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlenebileceğini bildirdi.

Keşan Gençlik yönetimi de görüşmeler için Akif Üstündağ'ı Keşan'a davet etti. Ziyaret sırasında CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan ve Keşan Gençlik yöneticileri tarafından Üstündağ'a 22 numaralı Keşan Gençlik ve Spor Kulübü forması hediye edildi.

(TB)

04.04.2013 09: 34: 57

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan Gençlik'ten Voleybol Federasyonu Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement