Keşan'ın Köy Yolları Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Keşan'ın Köy Yolları Yapılıyor

Keşan\'ın Köy Yolları Yapılıyor

Edirne’nin Keşan ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından köy yollarındaki yapım çalışmalarına başlandı.

16.06.2015 15:45

Edirne'nin Keşan ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından köy yollarındaki yapım çalışmalarına başlandı.

İl Özel İdaresi'nin yol programına alınarak köylerde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık, havaların güzel gitmesiyle birlikte Keşan'da yolu yapılmayan hiçbir köyün kalmayacağını söyledi.

Programa alınan Keşan ilçesi Orhaniye Köyü'nde başlayan asfalt çalışmaları kapsamında, köyde bulunan 2 kilometrelik yol, 2. kat asfalt kaplamasıyla yapılacak. Programa alınan tüm köylerin yaz sezonunda yapılacağını ifade eden Boyalık, çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti.

Boyalık, "Programlı yolların yapımına devam ediyoruz. Keşan Orhaniye Köyü'nün 2 yolun bir tanesi 1. kat asfalt, diğeri de 2. kat asfalt programına alınmıştı. Bu yolun asfalt çalışmaları başladı. 2-3 gün içerisinde tamamlanacak. Daha sonra ise Türkmen- Gündüzler arasında programlı olan yol çalışması başlayacak. Hafta sonuna kadar bu yolun da tamamlanması bekleniyor. Biz köylerimize hizmete devam ediyoruz. Keşan'da yolu bozuk olan hiçbir köy kalmayacak. Köylerde yaşayan vatandaşlarımız artık çamurla tozla uğraşmayacak" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan'ın Köy Yolları Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement