Keşan Öğretmen Lisesi'ndeki Taşıma Sorunu Çözüldü - Son Dakika
Yerel

Keşan Öğretmen Lisesi'ndeki Taşıma Sorunu Çözüldü

Keşan Öğretmen Lisesi\'ndeki Taşıma Sorunu Çözüldü

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik Beldesi'nde bulunan Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yaşanan taşıma sorunu, belgelerin alınmasının ardından tamamen çözüldü.

03.10.2012 12:09  Güncelleme: 12:20

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik Beldesi'nde bulunan Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yaşanan taşıma sorunu, belgelerin alınmasının ardından tamamen çözüldü.

S.S.127 No'lu Beykentliler Minibüs Midibüs Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Salim Değişçi, yaptığı açıklamada; Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerini kooperatif olarak taşıyacaklarını ve yaşanan taşıma sorununda çözüldüğünü belirtti.

Değişçi, Anadolu Öğretmen'in taşıma sorunun çözüldüğünü belirterek, şunları söyledi: "Kooperatif olarak, D-4 belgelerini yaklaşık 15 gün önce aldık. 17 üyemizin de artık D-4 belgesi var. Öğrenci taşımacılığı için gerekli olan güzergah belgesini almak için Keşan Belediyesi'ne müracaatta bulunduk. Araçlarımızda öğrenci taşımacılığı ile ilgili ufak tefek eksikliklerimiz bulunuyordu. Servislerde olması gereken 'Okul Taşıtı' ve 'Dur' levhalarını da tamamlayacağız. Pazartesi'den itibaren de öğrencilerimizi taşıyacağız. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a bu konuda yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum."

Bilindiği üzere Beyendik Beldesi'nde bulunan Anadolu Öğretmen Lisesi'nde Beyendik Beldesi ile Keşan Beldesi arasında yaşanan sorun nedeniyle öğrenciler, 2012-2013 EğitiM Öğretim yılının başında taşıma sıkıntısıyla karşı karşıya gelmiş, ve öğrenci velileri de buna tepki göstererek, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu ile Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel'e çıkarak haklarını aramışlardı.

(TB)

03.10.2012 11: 37: 09

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan Öğretmen Lisesi'ndeki Taşıma Sorunu Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement