Kilis Belediyespor Yeni Yönetimi İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kilis Belediyespor Yeni Yönetimi İftarda Buluştu

Kilis Belediyespor Yeni Yönetimi İftarda Buluştu

Kilis Belediyespor yeni yönetimi kulüp tesislerinde bir araya gelerek iftar yaptı.

17.07.2014 09:44

Kilis Belediyespor yeni yönetimi kulüp tesislerinde bir araya gelerek iftar yaptı.

Kısa süre önce Kilis Belediyespor Başkanlığı'na seçilen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz, yeni yönetim kurulu üyeleri ile Kilis Belediyespor Tesislerinde iftar yaparak tanışma fırsatı buldular.

İftar sonrası gerçekleştirilen tanışma törenine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'da katıldı.

Kilis Belediyespor Başkanı Mehmet Ali Eryılmaz, yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttıktan sonra yaptığı konuşmada, güçlü bir yönetim oluşturduklarını ifade ederek, "Amamacımız BAL liginden Türkiye 3'üncü ligine çıkmaktır. İlk önce futbolcularımızın kaldığı tesislerde tadilat yapacağız. Kısa süre içerisinde beni bir tesis yaparak oraya taşınmak istiyoruz. Yeni futbolcular transfer yapacağız. Güçlü bir ekip kurarak 3'üncü lige çıkacağız. Bununla ilgili tüm çalışmalara başladık. Yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın her konuda desteğini bekliyoruz. Özlenilen Kilis Belediyespor'u yeniden kuruyoruz."

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, yeni yönetim kurulu ve başkanına başarılar dilediğini ifade ederek, "Kilis Belediyespor'un hedefi 3'üncü ligi olmalı bunun için ne yapılması gerekiyorsa herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli insanlar, yeni yönetimimiz hem maddi olarak hemde manevi olarak tüm desteklerini vereceğine inanıyorum. Belediye Başkanı olarak bana ne düşerse başım üzerine, maddi manevi takımın arkasındayım. Yeni bir tesis kurulması için çalışma başlattık. Kilis Belediyespor'a yakışacak bir tesis yapacağız. Tesisleşmek önemlidir. Başarıyı da beraberinde getirir."

İftar yemeğine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis Belediyespor Başkanı Mehmet Ali Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, Mehmet Akif Yavuzlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Kilis Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, işadamları katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis Belediyespor Yeni Yönetimi İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement