Kilis'te Coşkuner Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Kilis'te Coşkuner Rüzgarı

Kilis\'te Coşkuner Rüzgarı

Türk Sanat Müziği’nin sevilen seslerinden Hüner Coşkuner, Kilis’te verdiği konser ayakta alkışlandı.

05.07.2014 10:04

Türk Sanat Müziği'nin sevilen seslerinden Hüner Coşkuner, Kilis'te verdiği konser ayakta alkışlandı.

Kilis Belediyesi ramazan etkinlikleri çerçevesinde Türk Sanat Müziği'nin sevilen seslerinden Hüner Coşkuner tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda konser verildi.

Cumhuriyet Meydanında yüzlerce kişinin katıldığı konserde Hüner Coşkuner'e eşlik eden vatandaşlar, sanatçıyı uzun süre alkışladı.

Belediye Başkanı Hasan Kara, konserden önce yaptığı konuşmada, Ramazan etkinliklerinin ilk kez bu kadar yoğun geçtiğini ifade ederek, "Bir çok etkinliğimiz olacak. Şems Sema Grubu'nun "Sema Gösterisi' Popstar Alaturka 1.'si İhsan Güvenç konseri, Dünya Kur'an Okuma Şampiyonu Selman Okumuş'un tilavetinden "Kur'an-ı Kerim ziyafeti ile etkinlikler tüm coşkusuyla devam edecek" dedi.

Muhteşem geçen geceye Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, Belediye Başkanı Hasan Kara, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, belediye meclis üyeleri daire amir ve müdürleri,davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Konserin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis'te Coşkuner Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement