Kına Yakarak Askere Uğurlandılar - Son Dakika
Yerel

Kına Yakarak Askere Uğurlandılar

Kına Yakarak Askere Uğurlandılar

İzmit Belediye Başkanı Dr.

30.10.2013 09:45

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 1993/4 tertip askere gidecek olan Turgut, Tavşantepe ve 28 Haziran mahallesinin gençleri tarafından düzenlenen asker eğlencelerine katılarak gençlere moral verdi. Doğan'a AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş da eşlik etti.

Türk genci için askerlik yapmanın çok özel bir anlamı olduğunu söyleyen Başkan Doğan, "Bizler Türk milleti olarak askerliğe çok önem veririz. Sırası gelen, bu şanlı ve şerefli bayrak için, vatan için bu çok kutsal görevi yerine getirir. Askerlik vatana, bayrağa ve millete bağlılığın sembolüdür. Bir eğitim yuvası olarak görünen askerlik, insan hayatının bir dönüm noktasıdır. Her Türk gencinin gönlünde şerefli bir askerlik yapmak yatar. Asker kardeşlerimize vatani görevlerinde başarılar diliyorum. Şimdiden hepinize hayırlı teskereler" dedi.

Mahallelerde düzenlenen eğlencede asker adaylarına birer hediye paketi veren Başkan Doğan, askere gidecek gençlerin tetik parmaklarına kına yaktı. Askere gidecek olan gençler Başkan Doğan'a aralarında olduğu için teşekkür ettiler.

Turgut, Tavşantepe ve 28 Haziran Mahallesi'ndeki askere gidecek gençler ise şunlar; Okan Örçen, Rahim Eraslan, Tarık Baydar, Yasin Yücel, Hakan Örçen ve Serkan Öztaş. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kına Yakarak Askere Uğurlandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement