Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz'dan Memurlara Yemek - Son Dakika
Yerel

Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz'dan Memurlara Yemek

Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz\'dan Memurlara Yemek

Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz iki dönemdir birlikte çalıştığı Kiraz Belediyesi Meclis Üyelerine ve Kiraz Belediyesi memurlarına Koru Otel’de teşekkür yemeği düzenledi.

22.03.2014 12:58

Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz iki dönemdir birlikte çalıştığı Kiraz Belediyesi Meclis Üyelerine ve Kiraz Belediyesi memurlarına Koru Otel'de teşekkür yemeği düzenledi. Yemeğe, CHP Kiraz Belediye Başkan Adayı Ercan Ekici ve Eşi Kadriye Ekici de katıldı.

2004'ten beri belediye başkanlığı görevini yapan ve 31 Mart Pazartesi günü belediye başkanlığı sona erecek olan Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, on senedir ilçemize hizmet eden belediye meclisi üyelerine ve memurlara başarılı hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ev sahibi Başkan İsmet Korkmaz ve eşi Servet Korkmaz iki dönem boyunca Kiraz halkına verilen hizmetin en iyi şekilde verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, hizmet yolunda kırgınlık ve dargınlıkların güzel bir anı olacağını belirterek sevgi ve saygılarını sundu.

Kiraz Belediyesi Muhasebe Müdürü Ferah Polatkan, belediye personeli adına Belediye Başkanı İsmet Korkmaz'a hatıra olarak yüzük armağan etti. CHP Kiraz Belediye Başkan Adayı Ercan Ekici yaptığı konuşmasında, 30 Mart'taki seçimi başarı ile kazanacaklarını ve güzel bir uyum ve işbirliği ile ilçemize kusursuz hizmet sunacaklarını belirtti. Bu güzel organizasyonda kendisine yer verildiği için Başkan İsmet Korkmaz'a teşekkür ederek, personele iyi eğlenceler diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz'dan Memurlara Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement