Kiraz Belediyesi Yaz Spor Okulları Tamgaz - Son Dakika
Yerel

Kiraz Belediyesi Yaz Spor Okulları Tamgaz

Kiraz Belediyesi Yaz Spor Okulları Tamgaz

Kiraz Belediyesi tarafından açılan yaz spor okulları derslerine devam ediyor.9-15 yaşları arasındaki çocuklar için yüzme ve futbol dallarında açılan kurslar, Kiraz Belediyespor uzmanları Zafer Girit ve Demir Türkoğlu tarafından veriliyor.

15.07.2013 15:26

Kiraz Belediyesi tarafından açılan yaz spor okulları derslerine devam ediyor. 9-15 yaşları arasındaki çocuklar için yüzme ve futbol dallarında açılan kurslar, Kiraz Belediyespor uzmanları Zafer Girit ve Demir Türkoğlu tarafından veriliyor.

Yaz tatili süresince Kirazlı çocukların boş zamanlarını kaliteli bir biçimde değerlendirmelerini sağlamak amacı ile açılan yaz spor okuluna katılım beklenilenin üzerinde olurken, yüzme dersleri; Kiraz Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri'nde sabah saat 10.00'da, futbol teknikleri dersleri ise Kiraz Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı Halı Saha Tesisleri'nde akşamüzeri saat 18.30'da başlıyor. Sporun çocuk gelişiminde çok önemli olduğunu belirten Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz; "Çocuklarımız, spor sayesinde disiplini, paylaşmayı, bir amaca kavuşmak için çalışmak gerektiğini öğrenmelerinin yanı sıra yeni arkadaşlık çevreleri edinmeyi, iletişim kurmayı ve iyi zaman geçirmeyi öğreniyorlar. Kiraz Belediyesi olarak bu neden çocuklarımıza spor sevgisi aşılamayı çok önemsiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz Belediyesi Yaz Spor Okulları Tamgaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement